×
Acest răspuns este arhivat. De aceea, conţinutul poate să nu mai fie de actualitate. Îți recomandăm să folosești funcția de căutare de mai sus pentru a obține un răspuns actualizat.

Cum dezactivez internetul la Nokia C7 ?

Salut! Se poate daca faci upgrade la Symbian Belle din Ovi Suite. Se poate dezactiva conexiunea de date cat si "wireless"-ul.

 

Toate cele bune.

Raspuns din: 08-02-2012
Voturi:

Buna,

 

Se poate dezactiva conexiunea  de date 3G cat si wireless-ul daca faci update la Symbian Belle unde ai posibilitatea sa le dezactivezi pe fiecare in parte. La Symbian Anna si precedentele nu se poate.

 

Toate cele bune.

Raspuns din: 08-02-2012
Voturi:

    Telefonul Nokia C7 foloseste un sistem de operare Symbian ce nu permite dezactivarea optiunii de date similar unui telefon Android. In schimb exista posibilitatea setarii telefonului ca de fiecare data cand te conectezi la internet sa fii intrebata prin ce conexiune doresti sa te conectezi. Pentru aceasta setare trebuie sa intri in meniul de Setari-> Conectivitate -> Setari -> Utilizare date in tara de domiciliu -> Intreaba mereu.     De asemenea iti recomand sa inchizi complet toate aplicatiile ramase deschise prin intermediul optiunii din meniu : "Afisare aplicatii deschise".

Raspuns din: 08-02-2012
Voturi: