×
Acest răspuns este arhivat. De aceea, conţinutul poate să nu mai fie de actualitate. Îți recomandăm să folosești funcția de căutare de mai sus pentru a obține un răspuns actualizat.

Cum pot accesa YouTube de pe BlackBerry 8520?

Pentru a putea utiliza serviciul internet de pe un telefon Blackberry trebuie sa activezi o optiune de tip Blackberry.

Raspuns din: 29-09-2011
Voturi:

Buna,

 

Ca o pagina de internet obisnuita o poti accesa. Acuma daca nu ai blackberry si vrei sa mergi pe wifi faci asa:

1. Activezi Blackberry prin wifi de la Setari>Optini avansate (Advanced Options) > apoi Tabela de rutare si de acolo selectezi WI-fi[60], asta daca nu ai nici o optiune blackberry, sau internet, pe telefon ca sa-ti deschida porturile. Apoi intrii pe Browserul cu Orange World daca il ai si selectezi www.youtube.com.

2. Ai internet pe mobil dai pe iconita cu Orange World ( atentie nu iconita cu Browser) care consuma din traficul inclus in abonament(wap) si nu cel blackberry , apoi dai salt la adresa introduci www.youtube.com si voila ai youtube.

3.Activezi o optiune blackberry .

Atentie -->videoclipurile vor fi 3gp

Raspuns din: 21-11-2011
Voturi:

Serviciul Youtube totodata mai poate fi accesat si astfel:

1. Wireless --> Te duci la Settings(Setari)>Setari Avansate( Advanced Settings) > Browser si apoi la Configuratie Browser Implicit selectezi Browser Hotspot. Si apoi cand folosesti browserul din telefon te conecteaza direct la wireless.

2.Utilizand Internetul pe telefon faci aceleasi setari si la final selectezi Orange World acolo si se conecteaza prin internetul inclus in abonament dar nu prin cel Blackberry. Atentie daca nu ai trafic inclus Blackberry poti face cost suplimentar.

3. Internet Browser - care foloseste internet prin reteaua Blackberry si merge si foarte rapid.

 

Dupa ce ai setat browserul dai click pe iconita cu Browser si apoi dai salt la youtube.com. Vizionare placuta

Raspuns din: 21-11-2011
Voturi: