×
Acest răspuns este arhivat. De aceea, conţinutul poate să nu mai fie de actualitate. Îți recomandăm să folosești funcția de căutare de mai sus pentru a obține un răspuns actualizat.

Cum pot conecta telefonul la computer?

Va multumesc de ajutor! Problema era de la mine. Aveam in spatele PC-ului 2 sloturi USB. Unul il foloseam pentru camera web, iar celalalt era liber. Se pare ca cel care e liber nu imi recunoaste niciun dispozitiv. Am conectat telefonul la slotul unde aveam camera web si mi l-a recunoscut imediat. Va multumesc!

Raspuns din: 30-11-2010
Voturi:

In mod normal imediat dupa ce se conecteaza cablul, memoria telefonului este recunoscuta ca “spatiu de stocare” si este instalata de catre sistemul de operare ca un drive de CD-rom. Acesta poate fi accesat prin dublu-click.

Din fisierele prezente in memoria telefonului se ruleaza aplicatia PcOptions.exe care reprezinta programul de sincronizare a telefonului cu calculatorul.

 

In cazul dumneavoastra este posibil ca sistemul de operare al PC-ului sa aiba o problema si de aceea sa nu vi se instaleze automat driver-ul. Pentru a va convinge ca aceasta este problema incercati sa conectati telefonul la un alt PC.

 

Raspuns din: 29-11-2010
Voturi:

Conectarea prin USB la File Transfer se face doar dak am card de memorie?.Ca eu nu am,dau click pe File Transfer si nu imi apare nimic,absolut nimic :( ce sa fac? am Orange Malibu.

Raspuns din: 06-02-2011
Voturi: