×

Cum pot să modific datele personale în contul My Orange

În contul tău My Orange, din secţiunea Setări cont - date personale, poţi să modifici adresa de e-mail, numărul de telefon, parola sau CNP.

După ce modifici datele dorite, apasă butonul salvează.

Important:

  • În cazul în care datele tale de logare sunt formate dintr-un username (altul decât adresa de e-mail, de ex. "Ion_Ionescu") și parolă, schimbarea adresei de email nu va afecta logarea, ci doar adresa de contact
  • În cazul în care datele tale de logare sunt formate din adresa de e-mail și parolă, schimbarea adresei de e-mail va afecta și datele de logare, în sensul că va fi nevoie să te autentifici cu noua adresă de e-mail, iar revenirea la adresa de e-mail inițială nu este posibilă: adresa de e-mail respectivă rămâne asociată contului, dar este în stare inactivă. Ștergea acestei adrese de e-mail se poate face doar prin apel la Serviciul Clienți - 300.
  • Schimbarea adresei de e-mail nu va afecta adresa/adresele de e-mail pe care le-ai setat pentru primirea notificării de emitere a facturii.

 

 

 

 

Ți-a fost de ajutor informația?
80 din 139 de persoane au considerat că acest articol a fost util

Caută răspunsul la întrebarea ta și discută cu membrii comunității


În Comunitatea Orange găsești răspunsuri oferite de clienți, participi la discuții și faci schimb de idei și experiențe.

Întreabă comunitatea Contactează-ne