×
Acest răspuns este arhivat. De aceea, conţinutul poate să nu mai fie de actualitate. Îți recomandăm să folosești funcția de căutare de mai sus pentru a obține un răspuns actualizat.

De ce nu pot sa conectez Samsung Galaxy S i9000 la calculator ?

Daca nu ai un cablu usb original s-ar putea sa nu te poti conecta, eu am un cablu usb universal si cand am incercat cu cel original a mers

Raspuns din: 26-07-2011
Voturi:

ca sa conectezi telefonul la PC trebui sa: Settings > Applications > Development and turn on USB debugging.

 

dar o sa iti ceara driverele pe care le iei de pe site de la Samsung dar macar scapi de Samsung KIES!

Raspuns din: 14-07-2011
Voturi:

Dupa instalarea Samsung Kies, la conectarea telefonului la calculator ar trebui ca automat sa se instaleze driver-ele pentru telefon. Daca acest lucru nu se intampla poate fi o problema cu sistemul de operare sau cu telefonul. Avand in vedere ca ati incercat pe mai multe calculatoare si sisteme de operare prima ipoteza ar putea fi exclusa.

 

Ca sa fiti sigur ca va aflati in al doilea caz puteti merge intr-un Orange Shop sa faceti o proba pe unul din laptop-urile de test cu ajutorul unui coleg. In cazul in care nici in acel moment telefonul nu se poate conecta la laptop, il puteti trimite in service. In cazul in care se conecteaza, atunci aveti o problema cu sistemele pe care ati incercat pana acum.

 

Puteti obtine asistenta si apeland Serviciul Clienti Samsung:

 

Telefon : 021-529.28.00, 021-529.28.01 (apel taxabil)

Program: Luni-Vineri 9:00-17:00                                                

Raspuns din: 05-01-2011
Voturi: