Telefoane

thumbs

Vivo ar putea pregati "Waterdrop", un telefon fara butoane sau port-uri de incarcare

11.01.2019, 12:55 By thumbs


Vivo a demonstrat anul trecut ca nu este un simplu producator de telefoane ieftine care activeaza in China, ci poate deveni un lider al pietei la capitolul inovatie. Dupa lansarea primului dispozitiv cu senzor de amprenta in display si a primului dispozitiv cu ecran complet pe partea din fata, fara notch, compania inca exploreaza noi tehnici de design, care sa tina telefoanele sale inaintea concurentei. Cel mai nou dispozitiv de acest fel de la Vivo poarta momentan numele de "Waterdrop" si pare a fi un dispozitiv realizat in intregime din sticla.


thumbs


Momentan nu stim foarte multe despre dispozitivul numit "The Waterdrop", insa conform Ice universe, un "leaker" cu renume in industrie, care a oferit detalii in trecut despre multe alte telefoane inainte ca acestea sa fie prezentate oficial, acesta va fi un telefon care va schimba perceptia utilizatorilor despre ce este un smartphone.


Se pare ca design-ul lui Waterdrop va fi atat de diferit fata de ceea ce am primit pana in prezent de la producatorii consacrati, incat este greu de imaginat cum arata inainte sa vedem produsul finit. Ice universe isi sustine declaratiile cu doua imagini care par a fi detalii ale unui colt al telefonului atat din fata, cat si din lateral. Dispozitivul pare sa fie realizat dintr-o singura bucata de sticla curbata pe toate partile, asemeni unei bijuterii stralucitoare.


thumbs


Deja exista speculatii bazate pe aceste imagini care spun ca Waterdrop ar putea fi primul telefon de pe piata care nu este echipat nici cu butoane fizice si nici cu port-uri externe. Incarcarea ar putea fi realiata exclusiv prin inductie, in timp ce toate interactiunile cu telefonul se realizeaza prin atingeri ale suprafetelor capacitive.


Citeste si: thumbsVivo anunta NEX Dual Display Edition, un nou flagship impresionant cu doua ecrane si trei camere foto


Ice universe spune ca The Waterdrop va fi prezentat "in curand", insa urmatorul eveniment important pentru piata de smartphone-uri este Mobile World Congress, care are loc la sfarsitul lunii februarie (25-28).


Legal disclaimer:

Acesta este un articol informativ. Produsele descrise pot sa nu faca parte din oferta comerciala curenta Orange. Continutul acestui articol nu reprezinta pozitia Orange cu privire la produsul descris, ci a autorilor, conform sursei indicate.

Articole asemanatoare