Telefoane

thumbs

Samsung Galaxy S8, S8+ si Note8 primesc Android 9.0 Pie beta cu interfata One UI

17.01.2019, 11:23 By thumbs


Acum ca update-ul la Android 9.0 Pie a fost lansat pe Galaxy S9 si S9+ si urmeaza sa ajunga intr-o varianta finala si pe Galaxy Note9 in luna februarie la nivel global, Samsung pregateste terenul pentru lansarea noii versiuni a sistemului de operare si pe alte modele. Singurele dispozitive mai vechi care vor primi aceasta actualizare vor fi insa Galaxy S8, S8+ si Note8, iar acum utilizatorii care le detin se pot inscrie pentru a testa o versiune beta a software-ului.


thumbs


In cazul in care aveti unul dintre dispozitivele din 2017 de la Samsung din familiile S8 sau Note8, tot ce trebuie sa faceti este sa va inscrieti in beta folosind aplicatia Samsung Members. In cazul in care aceasta nu este instalata deja pe dispozitiv, o puteti gasi atat in Google Play Store, cat si in magazinul Galaxy Apps de la Samsung. Odata inscris, dispozitivul va primi o actualizare beta care va trebui instalata. Este recomandat un back-up inainte de a face trecerea la acest software, intrucat exista posibilitatea ca acesta sa fie instabil si sa necesite instalarea versiunii stabile de Android Oreo din nou.


Alaturi de Android 9.0 Pie, cea mai mare noutate a noului software de la Samsung este interfata One UI. Aceasta modifica complet modul in care telefonul afiseaza meniurile si aplicatiile proprietare ale companiei. Samsung promite posibilitatea de a folosi intregul sistem de operare intr-un mod "intunecat", care va ajuta dispozitivele sa consume mai putina baterie si utilizarea mai usoara cu o singura mana. Practic, toate elementele interactive sunt acum mutate in jumatatea de jos a ecranului, in partea de sus fiind afisate doar elemente vizuale.


Citeste si: thumbsSamsung a lansat update-ul la Android 9.0 Pie pentru Galaxy S9


In cazul dispozitivelor mai vechi, Samsung ofera prioritate modelului Galaxy Note8, pentru care planuieste sa lanseze versiunea finala in luna februarie. In cazul Galaxy S8 si S8+, actualizarea la Android 9.0 Pie este programata pentru lansare in luna martie.


Legal disclaimer:

Acesta este un articol informativ. Produsele descrise pot sa nu faca parte din oferta comerciala curenta Orange. Continutul acestui articol nu reprezinta pozitia Orange cu privire la produsul descris, ci a autorilor, conform sursei indicate.

Articole asemanatoare