Telefoane

thumbs

Cum va arata gama iPhone 2020: ecran cu "breton" mai mic si Touch ID integrat, camere foto mai performante

11.07.2019, 15:43 By thumbs


iPhone 2020 este asteptat cu un design nou de carcasa, care insa pastreaza unele similaritati cu actuala serie iPhone X, cum ar fi bretonul decupat la partea de sus a ecranului.


Chiar daca in tabara Android inovatiile se succed cu rapiditate, tot mai multi producatori migrand oferta de produse catre designul all-screen, cu camera foto retractabila si mai putine butoane fizice, Apple pastreaza ritmul cu care ne-am obisnuit, selectand pentru gama iPhone 2020 un design care pastreaza destule legaturi cu actuala generatie iPhone X.


thumbs


Ming-Chi Kuo, analist al TF International Securities cu reputatie excelenta pentru informatii legate de produsele Apple, dezvaluie ca Apple pregateste versiuni mai compacte ale senzorilor TrueDepth folositi pentru autentificare biometrica de utilizatorii iPhone X. Folosirea acestora impreuna cu module foto de mai mici dimensiuni va reduce, dar nu eliminarea, bretonul decupat din partea de sus a ecranului. Fara a oferi detalii concrete, acelasi Ming-Chi Kuo vorbeste si despre o carcasa reproiectata care se indeparteaza de actualul design iPhone X.


La partea din spate, toate modelele din gama iPhone 2020 sunt asteptate sa primeasca un nou sistem de lentile numit 7P. Modulul optic format din 7 lentile confectionate din policarbonat de foarte buna calitate este mai compact si promite o imbunatatire a claritatii imaginii. Ramane de vazut daca Apple va folosi ocazia pentru a introduce si o functie zoom optic in stilul Periscope.


Citeste si: thumbsApple va lansa patru iPhone-uri in 2020. Sunt asteptate vanzari crescute fata de modelele din 2019


Din pacate, cei care asteapta un model iPhone cu design full-screen mai au de asteptat cel putin pana in anul 2021. Desi tehnologiile care permit integrarea senzorului de amprente si ascunderea lentilei camerei foto sub suprafata activa a ecranului exista deja, acestea nu suficient de mature pentru a fi folosite fara compromisuri. Probabil ca Apple va astepta doi-trei ani pana sa faca tranzitia. Dupa aceasta regula, Apple ar putea reintroduce functionalitatea Touch ID chiar de anul viitor, zvonurile indicand o versiune iPhone cu senzor de amprente sub ecran lansata exclusiv pentru piata chineza, cu pret raportat la oferta de telefoane Android din gama de top, domeniul de pret preferat de cumparatorii asiatici fiind in jurul a 730 de dolari.


Legal disclaimer:

Acesta este un articol informativ. Produsele descrise pot sa nu faca parte din oferta comerciala curenta Orange. Continutul acestui articol nu reprezinta pozitia Orange cu privire la produsul descris, ci a autorilor, conform sursei indicate.

Articole asemanatoare