Telefoane

thumbs

Apple confirma data de lansare pentru urmatoarea generatie iPhone

16.08.2019, 13:22 By thumbs


Data de lansare iPhone 11, sau iPhone 11 Pro dupa cum este numit in unele zvonuri, a fost confirmata chiar de Apple cu o captura de ecran inclusa in kit-ul de instalare iOS 13 beta 7. Numit HoldForRelease, fisierul surprinde icon-ul aplicatiei Calendar, fixat pe data de 10 septembrie.


Spre comparatie, Apple a dezvaluit seriile iPhone XS si XR in data de 12 septembrie 2018, fiind putin probabil ca data afisata in captura de ecran sa fie o simpla coincidenta.


thumbs


Potrivit zvonurilor circulate pana acum, Apple va anunta trei noi modele: iPhone 11 (inlocuitor pentru seria iPhone XR) si doua modele iPhone Pro diferentiate prin diagonala ecranului (5.8 inch si 6.5 inch). Ambele versiuni iPhone Pro folosesc ecrane cu tehnologie OLED, in timp ce modelul non-Pro se alege cu un ecran LCD mai putin costisitor.


Modelul iPhone Pro de 6.5 inch vine echipat cu o camera foto tripla, avand trei senzori a cate 12MP fiecare, dar lentile diferite. Astfel, vom putea obtine poze cu zoom optic sau in modul super-wide-angle fara compromisuri la partea de claritate a imaginii. Succesorul iPhone XR se alege si el cu un sistem dual-camera 12MP+12MP, cu lentile super-wide-angle furnizate de Sony.


Citeste si: thumbsiPhone 11: noi informatii despre cele trei noi telefoane si capabilitatile lor. Apple se va concentra pe camere si autonomie


Apple este asteptat sa ofere pentru noua serie iPhone si acumulatoare de capacitate marita, antena mai performanta pentru imbunatatirea semnalului in zonele cu acoperire mai slaba, o versiune revizuita a sistemului Taptic Engine si alte imbunatatiri. Insa piesa de rezistenta va fi noul chipset Apple A13, realizat folosind procesul de fabricatie 7nm+ EUV si optimizat pentru performante crescute in modul multi-core.


Legal disclaimer:

Acesta este un articol informativ. Produsele descrise pot sa nu faca parte din oferta comerciala curenta Orange. Continutul acestui articol nu reprezinta pozitia Orange cu privire la produsul descris, ci a autorilor, conform sursei indicate.

Articole asemanatoare