Telefoane

thumbs

Galaxy S20, S20+ si S20 Ultra: cele mai noi flagship-uri Samsung. VIDEO

12.02.2020, 17:55 By thumbs

Legal disclaimer:

Acesta este un articol informativ. Produsele descrise pot sa nu faca parte din oferta comerciala curenta Orange. Continutul acestui articol nu reprezinta pozitia Orange cu privire la produsul descris, ci a autorilor, conform sursei indicate.


Seria Galaxy S20 va debuta luna viitoare in magazine, insa deja am pus mana pe toate cele trei dispozitive prezentate de curand de catre Samsung. Acestea sunt puternice, bine construite si echipate cu componente hardware actualizate pe toate planurile. Fie ca vorbim despre procesor, display sau camere foto, toate au fost imbunatatite semnificativ fata de modelele Galaxy S10 de anul trecut.


Cateva caracteristici ale telefoanelor sunt comune: toate au display-uri capabile sa functioneze in doua moduri: fie la rezolutie Full HD+ cu refresh rate de 120 Hz, fie la rezolutie QHD+ la 60 Hz. De asemenea, toate sunt echipate cu cate trei camere foto active: wide, ultra-wide si zoom, insa modelul Ultra este diferit fata de modelele S20 si S20+.Modelul S20 vine cu ecran de 6,2" si va fi comercializat atat in versiune 4G, cat si 5G. Acesta este livrat cu 12 GB RAM si 128 GB stocare, slot pentru card microSD si camere 12+64+12 megapixeli. Samsung promite pana la 30X zoom digital si 30X zoom optic "hibrid" pe camera cu zoom. De asemenea, camera cu zoom este aceea care poate filma la rezolutie 8K pe acest model.


De altfel, Galaxy S20+ beneficiaza de aceleasi componente hardware. Diferentele majore sunt display-ul de 6,7" si prezenta unui senzor 3D Time of Flight langa cele trei camere. La capitolul design, in schimb, acesta este aproape identic, cu un modul de camera putin mai mare.


In cele din urma, Galaxy S20 Ultra vine cu un ecran de 6,9", pana la 512 GB stocare si 16 GB memorie RAM. De asemenea, camera foto principala urca de la 12 la 108 megapixeli si ofera filmare 8K, camera cu zoom de 48 megapixeli ofera zoom optic 5X cu ajutorul unei lentile periscopice, in timp ce camera ultra-wide ofera rezolutie de 12 megapixeli. De asemenea, acest model beneficiaza de un modul 3D Time of Flight. Din punct de vedere al design-ului, acesta este putin diferit, camera sa fiind semnificativ mai mult iesita in relief, iar grosimea dispozitivului este semnificativ mai mare.


Telefoanele pornesc de la preturi de putin sub 1.000 euro pentru modelul Galaxy S20 standard si poate ajunge la 1.400 euro pentru modelul Galaxy S20 Ultra, model care va fi disponibil doar in varianta 5G.


Citeste si: thumbsSamsung Galaxy Z Flip la prima vedere. Cum se prezinta noul telefon pliabil. VIDEO


Citeste si: thumbsSamsung a prezentat oficial Galaxy Z Flip, primul sau telefon pliabil cu clapeta. Specificatii, pret si data de lansare


Citeste si: thumbsSamsung lanseaza Galaxy S20, noua serie de smartphone-uri "flagship" cu filmare 8K. Specificatii, pret si data de lansare


Legal disclaimer:

Acesta este un articol informativ. Produsele descrise pot sa nu faca parte din oferta comerciala curenta Orange. Continutul acestui articol nu reprezinta pozitia Orange cu privire la produsul descris, ci a autorilor, conform sursei indicate.

Articole asemanatoare