Software

thumbs

Windows 10 este pe cale sa primeasca un facelift, noi versiuni ale icon-urilor de sistem intrand deja in etapa de testare

20.02.2020, 15:41 By thumbs


Utilizatorii Windows 10 inrolati in programul de testare Windows Insiders sunt pe cale sa primeasca versiuni complet noi ale icon-urilor Windows cu care ne-am obisnuit, ce vor aparea atat in meniul Start si bara de activitati, cat si pe desktop-ul Windows 10.


Avand in vedere longevitatea de care se bucura Windows 10, masura improspatarii interfetei prin introducerea unui nou set de icon-uri de sistem este probabil binevenita, sistemul de operare riscand altfel sa para tot mai demodat in comparatie cu platformele software competitoare.


thumbs


Potrivit informatiilor aparute pe site-ul de tehnologie Aggiornamenti Lumia, utilizatorii Windows 10 care au subscris la versiunea Fast Ring a programului de testarea Windows Insiders vor primi noul set de icon-uri Windows 10 in urmatoarele zile, modificarile atingand inclusiv aplicatiile Mail, Calendar, Alarm, Clock, Calculator, Movies and TV, Voice Recorder si Groove Music.


Noul stil vizual va fi pastrat si la aplicarea actualizarilor urmatoare pentru aplicatiile respective, fapt e confirma planurile de a instala in cele din urma permanent noul stil de interfata Windows.


Comparat cu designul actual, noile pictograme pentru Windows 10 si aplicatiile aferente folosesc o paleta de culori ceva mai stridenta, pastrand totodata aspectul curat si ingrijit promovat de stilul Fluent Design, folosit de ceva vreme cu alte produse Microsoft.


Citeste si: thumbsMicrosoft corecteaza o vulnerabilitate Windows 10 care inlesneste propagarea de malware


Primele indicii despre introducerea unui nou set de pictograme mai colorate pentru Windows 10 au aparut inca din luna septembrie 2019, timpul scurs intre timp indicand ca proiectul se afla deja la un stadiu avansat, incat nu va dura prea mult pana ce si restul utilizatorilor Windows 10 vor putea savura noul stil grafic imbunatatit.


Legal disclaimer:

Acesta este un articol informativ. Produsele descrise pot sa nu faca parte din oferta comerciala curenta Orange. Continutul acestui articol nu reprezinta pozitia Orange cu privire la produsul descris, ci a autorilor, conform sursei indicate.

Articole asemanatoare