Telefoane

thumbs

Apple confirma fara sa vrea numele noului iPhone si existenta unei noi categorii de produse: AirTags

03.04.2020, 11:37 By thumbs


Apple este o companie foarte secretoasa, refuzand categoric sa vorbeasca despre produse inca neanuntate. Totusi, informatii tot ies la iveala, de obicei din surse neoficiale, insa in ultima vreme noi informatii despre produse neanuntate au ajuns pe internet direct de la sursa. Compania a confirmat fara sa vrea numele a doua produse care urmeaza sa fie prezentate in viitorul apropiat: AirTiles, noile tag-uri care te pot ajuta sa iti gasesti cheile sau geanta in caz ca le pierzi si iPhone SE, numele noului iPhone "ieftin".


thumbs


In cazul AirTiles, Apple a lansat un clip care trebuia sa ajute utilizatorii sa isi configureze functia Find My iPhone. Cei care au fost foarte atenti la clip au observat insa o descriere care nu se regaseste in varianta curenta a sistemului de operare iOS 13. Este vorba despre posibilitatea gasirii dispozitivelor AirTiles prin capabilitatea "Find My". Se pare ca clipul a fost realizat folosind o versiune software inca in testare, care are deja suport pentru aceste noi accesorii, pe care Apple nu numai ca nu le-a lansat pe piata, insa nici nu le-a anuntat oficial.


Practic, AirTags vor fi concurente pentru produsele de la Tile si vor putea fi folosite pe post de breloc inteligent. Acestea vor fi echipate cu cipul Apple U1, acelasi care se regaseste si in generatia iPhone 11, oferind posibilitatea de a fi gasite mai usor, putand fi detectate directional de dispozitivele compatibile. Acestea sunt asteptate sa vina intr-o forma circulara, insa nu este clar cum vor fi incarcate.


thumbs


Desigur, iPhone-ul ieftin este cel mai asteptat produs Apple din ultima perioada, iar acesta se pare ca va fi numit simplu "iPhone SE". Apple obisnuieste sa nu dea obligatoriu un nume nou modelelor de produse pe care le actualizeaza, preferand sa le deosebeasca folosind anul lansarii sau numarul generatiei. De exemplu, cel mai nou iPad "ieftin" se numeste simplu iPad, dar este deosebit de celelalte modele anterioare prin "generatia a 7-a".


Acesta ar putea fi iPhone SE 2020 sau iPhone SE generatia a 2-a, insa oficial Apple se pare ca il va numi iPhone SE. Informatiile vin direct de pe site-ul apple.com, unde producatorul de accesorii Belkin a listat o protectie de ecran din sticla drept "compatibila cu iPhone SE / 8 / 7". Astfel se confirma si faptul ca noul iPhone SE va avea aceleasi dimensiuni si forma generala precum vechile dispozitive.


Nu este clar cand va fi anuntat oficial iPhone SE, insa este asteptat in urmatoarele doua saptamani pentru anunt oficial, cu o lansare in magazine care ar putea veni inainte de sfarsitul lunii.


Legal disclaimer:

Acesta este un articol informativ. Produsele descrise pot sa nu faca parte din oferta comerciala curenta Orange. Continutul acestui articol nu reprezinta pozitia Orange cu privire la produsul descris, ci a autorilor, conform sursei indicate.

Articole asemanatoare