Software

thumbs

Instagram primeste oficial integrare cu Facebook Messenger

01.10.2020, 16:59 By thumbs

Legal disclaimer:

Acesta este un articol informativ. Produsele descrise pot sa nu faca parte din oferta comerciala curenta Orange. Continutul acestui articol nu reprezinta pozitia Orange cu privire la produsul descris, ci a autorilor, conform sursei indicate.

Facebook anunta conectarea functiei Direct Messages de pe Instagram cu reteaua Facebook Messenger, permitand schimburi de mesaje intre utilizatorii celor doua platforme.

Facebook a anuntat inca de anul trecut ca se pregateste sa isi uneasca toate cele trei platforme de chat, Messenger, WhatsApp si Instagram. Astazi, un pas important a fost facut, utilizatorii Instagram putand folosi de acum functia Direct Messages pentru descoperi si contacta orice alt utilizator Instagram sau Facebook Messenger. Suportul include pana si scheme personalizabile de culori li teme de interfata.

thumbs

Principalul avantaj al integrarii platformelor Facebook este faptul ca utilizatorii Instagram nu trebuie sa descarce si instaleze Facebook Messenger pentru a comunica cu utilizatorii acestei platforme si vice-versa. Totul functioneaza in mod perfect transparent, fiecare comunicand din aplicatia preferata.

Printre facilitatile Instagram oferite se mai numara:

Watch Together: permite vizionarea videoclipurilor pe Facebook Watch, IGTV, Reels (in curand), Emisiuni TV, filme si multe altele cu prietenii sau familia in timpul sesiunilor de apeluri video.
Vanish Mode: poti opta pentru ca mesajele vazute si citite sa dispara fara a mai fi pastrate in istoricul de mesaje, imediat ce inchizi fereastra de chat.
Selfie Stickers: animatii sugestive generate cu poza ta selfie, de inserat fluxul conversatiei
Lista personalizata cu animatii Emoji: poti crea o lista cu emoji-urile tale preferate, pe care sa le inserezi rapid in mesajele trimise prietenilor.
Message Controls: cu aceasta setare poti stabili exact cine iti poate trimite mesaje directe, si ci ne nu
Enhanced Reporting and Blocking Updates: poti raporta administratorilor Instagram nu doar mesaje suspecte, ci si intreaga conversatie

thumbs

Functionalitatea extinsa pentru mesagerie instant va fi disponibila pentru inceput utilizatorilor Instagram/Messenger doar din cateva tari, Facebook urmand sa anunte suport la nivel global in viitorul apropiat.

Articolul Instagram primeste oficial integrare cu Facebook Messenger apare prima data in Go4IT.

Legal disclaimer:

Acesta este un articol informativ. Produsele descrise pot sa nu faca parte din oferta comerciala curenta Orange. Continutul acestui articol nu reprezinta pozitia Orange cu privire la produsul descris, ci a autorilor, conform sursei indicate.

Articole asemanatoare