Accesorii

LG OLED Flex, primul televizor cu ecran pliabil care devine plat la o apasare de buton va putea fi...

LG OLED Flex, primul televizor cu ecran pliabil care devine plat la o apasare de buton va putea fi cumparat

30.09.2022, 13:00 By thumbs

Aplicatia Orange Sport este gratuita si poate fi descarcata din Google Play si App Store

Legal disclaimer:

Acesta este un articol informativ. Produsele descrise pot sa nu faca parte din oferta comerciala curenta Orange. Continutul acestui articol nu reprezinta pozitia Orange cu privire la produsul descris, ci a autorilor, conform sursei indicate.

Identificat cu numele de model LX3, LG OLED Flex este una dintre cele mai bizare implementari a tehnologiei OLED, ecranul nu tocmai pliabil si nici rulabil putand fi curbat sau lasat perfect plat cu o simpla apasare de buton.

De obicei rigide, atunci cand sunt realizate folosind ecrane LCD mai putin costisitoare, televizoarele curbate devin mult mai versatile atunci cand beneficiaza de avantajele tehnologiei OLED. In cazul de fata, inovatia adusa de LG vine sa adreseze o limitare despre care producatorii nu prea vorbesc: ecranul modelat cu o curbura fixa trebuie privit de la o distanta nu foarte mare si, preferabil direct din fata. Asa se face ca vizionarea cu prietenii sau intreaga familie a unui film pe televizorul tau curbat nu va da o experienta de vizionare optima pentru toata lumea. De fapt, in afara de una-doua persoane asezate direct in fata ecranului, nimeni nu se va bucura de experienta imersiva laudata in pliantele publicitare. Ba chiar ar putea aparea si altfel de probleme, cum ar fi reflexii ale surselor de lumina din incapere, amplificate ca printr-o lupa de ecranul curbat.

Dar cum ar fi daca ai putea avea un televizor curbat, al carui ecran devine plat la o apasare de buton. Sigur, cei mai carcotasi vor spune ca ar fi mai usor daca ai cumpara de la bun inceput televizorul plat, scutind o suma nu tocmai mica de bani. In orice caz, LG Electronics pare ca a gasit solutia pentru limitarile televizoarelor curbate.

Denumit LG OLED Flex (LX3), televizorul cu diagonala 42 inch promite fidelitate 100% in privinta reproducerii culorilor si vine cu un timp de raspuns de numai 0.1ms, sugerand ca poate functiona la fel de bine si ca monitor pentru consola sau PC-ul de gaming. Utilizatorii pot ajusta rapid curbura LX3 la una dintre cele doua presetari disponibile folosind butonul dedicat de pe telecomanda sau pot schimba manual gradul de curbura in trepte de cinci procente pe 20 de niveluri diferite. In plus, ecranul poate fi inclinat pana la +10 grade - 5 grade si are un suport reglabil pe inaltime - in sus sau in jos cu 140 de milimetri fiind potrivit atat pentru utilizare pe masa de birou, sau vizionarea din pat sau de pe canapea. Imaginea este redata la rezolutie 4K/120Hz, folosind interfata de conectare HDMI 2.1.

LX3 vine cu difuzoare frontale de 40 W, care ajuta la imbunatatirea experientei de joc sau vizionarea de filme.

Confirmat pentru piata sud-coreeana, noul televizor LG cu ecran ajustabil va putea fi comandat incepand de saptamana viitoare la pretul de 3000 dolari. Cei care nu dispun de un buget chiar atat de mare pot comanda modelul LG C2, care ofera practic aceeasi experienta de vizionare la un pret de 1399 dolari, insa cu ecranul fixat permanent in modul curbat.

Articolul LG OLED Flex, primul televizor cu ecran pliabil care devine plat la o apasare de buton va putea fi cumparat apare prima data in Go4IT.

Legal disclaimer:

Acesta este un articol informativ. Produsele descrise pot sa nu faca parte din oferta comerciala curenta Orange. Continutul acestui articol nu reprezinta pozitia Orange cu privire la produsul descris, ci a autorilor, conform sursei indicate.

Articole asemanatoare