Telefoane

Performantele Pixel 7 Pro, confirmate cu rezultate benchmark-uri aparute inainte de lansarea...

Performantele Pixel 7 Pro, confirmate cu rezultate benchmark-uri aparute inainte de lansarea oficiala

06.10.2022, 15:56 By thumbs

Aplicatia Orange Sport este gratuita si poate fi descarcata din Google Play si App Store

Legal disclaimer:

Acesta este un articol informativ. Produsele descrise pot sa nu faca parte din oferta comerciala curenta Orange. Continutul acestui articol nu reprezinta pozitia Orange cu privire la produsul descris, ci a autorilor, conform sursei indicate.

Asteptata pentru lansare in viitorul apropiat, versiunea Pro a seriei Pixel 7 a aparut deja intr-un Video Unboxing neoficial, iar acum primeste si o noua runda de rezultate benchmark-uri, aratand nivelul de performanta oferit de chipsetul Tensor G2.

Fara a incerca sa concureze solutiile high-end dezvoltate de Qualcomm, Samsung, sau MediaTek, Google s-a multumit sa dezvolte noul chipset Tensor G2 ca pe un upgrade incremental adus modelului anterior, imbunatatind aspecte relevante pentru Google, precum procesarea AI si eficienta consumului de energie, dar mizand pe optimizarile Android livrarea unei experiente de utilizare cat mai cursiva. Legat de procesarea AI, este asteptat ca noul chipset sa ofere imbunatatiri majore si pe partea performantelor foto/video.


Google Pixel 7 Pro benchmark scores

Geekbench
Single Core - 1068
Multi Core - 3149

Antutu V9 - 801116

These scores are more or less close to Snapdragon 888/888+

Tensor G2 is still behind flagship SoCs but will take lead in ISP & AI performance

Excited for Pixel 7 series?

- Yogesh Brar (@heyitsyogesh) October 5, 2022


Astfel, performantele celui mai avansat telefon Pixel vor fi cel mult la nivelul unui telefon cu Snapdragon 888 sau 888+, chipsetul high-end de anul trecut.

Comparat cu alte benchmark-uri aparute luna trecuta observam performante usor imbunatatite, indicand folosirea unui firmware mai bine optimizat sau frecvente crescute pentru chipsetul G2, ambele semnaland apropierea evenimentului de lansare.

Google va lansa seria Pixel 7 si Pixel 7 Pro in luna octombrie, preturile asteptate fiind la un nivel comparabil seriei Pixel 6, respectiv 599 dolari pentru modelul "standard" si 899 dolari pentru versiunea Pro.

Articolul Performantele Pixel 7 Pro, confirmate cu rezultate benchmark-uri aparute inainte de lansarea oficiala apare prima data in Go4IT.

Legal disclaimer:

Acesta este un articol informativ. Produsele descrise pot sa nu faca parte din oferta comerciala curenta Orange. Continutul acestui articol nu reprezinta pozitia Orange cu privire la produsul descris, ci a autorilor, conform sursei indicate.

Articole asemanatoare