Laptop

Air.0 este un mouse pliabil, subtire si usor, inspirat de figurinele origami. Promite 3 luni de...

Air.0 este un mouse pliabil, subtire si usor, inspirat de figurinele origami. Promite 3 luni de autonomie. VIDEO

01.11.2022, 12:02 By thumbs

Aplicatia Orange Sport este gratuita si poate fi descarcata din Google Play si App Store

Legal disclaimer:

Acesta este un articol informativ. Produsele descrise pot sa nu faca parte din oferta comerciala curenta Orange. Continutul acestui articol nu reprezinta pozitia Orange cu privire la produsul descris, ci a autorilor, conform sursei indicate.

O companie din Hong Kong, numita Air.0 (air zero) propune un design de mouse ultra portabil inspirat de figurinele japoneze din hartie, origami. Acesta masoara doar 4,5mm in grosime si cantareste doar 40 de grame, fiind usor de transportat intr-un dosar pentru hartie, in husa laptop-ului sau in buzunarul de la spate. Si mai impresionant este faptul ca acesta este si rezistent la socuri, dar promite si autonomie mare, de cateva luni.

Air.0 ar putea sa inlocuiasca mouse-ul de calatorie pe care il pui in geanta alaturi de laptop
Mouse-ul Air.0 foloseste un design brevetat, spun producatorii. Acesta vine intr-o forma plata, insa folosind niste cute pre-realizate din fabrica si un magnet puternic, acesta se poate transforma dintr-un dispozitiv complet plat, intr-unul "3D". Mouse-ul este echipat cu doua butoane cu switch-uri mecanice, o suprafata tactila pentru scroll, senzorul optic din partea de jos si patru patine pentru a asigura o miscare uniforma pe orice tip de suprafata.

thumbs

Chiar daca are doar 40 de grame, acesta este echipat cu o baterie interna, care poate fi incarcata de la un cablu USB-C. Autonomia promisa este de aproximativ trei luni, iar conexiunea la computer se face exclusiv prin Bluetooth 5.2.

Un avantaj al lui Air.0 este faptul ca in ciuda portabilitatii crescute, mouse-ul are forma unui mouse de dimensiuni normale, cu linii ergonomice. Astfel, acesta ar trebui sa ofere confort mai bun decat un mouse pentru laptop de dimensiuni reduse. Fiind atat de usor, acesta nu pateste nimic daca este scapat pe jos, iar corpul realizat din piele vegana preia din socuri. Air.0 poate fi si curatat usor cu o laveta umeda, in cazul in care se murdareste.

thumbs

Momtentan, Air.0 este in plina campanie de finantare pe Kickstarter, insa aceasta pare sa fie mai degraba o miscare de marketing, intrucat proiectul a fost finantat foarte repede, la un pret de aproximativ 50 de dolari pe unitate si un target de aproximativ 10.000 de dolari americani. Proiectul a adunat deja 80.000 de dolari pe platforma si mai are inca 24 de zile pana la finalul campaniei. Livrarile sunt asteptate in martie 2023.

sursa: Kickstarter

Articolul Air.0 este un mouse pliabil, subtire si usor, inspirat de figurinele origami. Promite 3 luni de autonomie. VIDEO apare prima data in Go4IT.

Legal disclaimer:

Acesta este un articol informativ. Produsele descrise pot sa nu faca parte din oferta comerciala curenta Orange. Continutul acestui articol nu reprezinta pozitia Orange cu privire la produsul descris, ci a autorilor, conform sursei indicate.

Articole asemanatoare