Accesorii

LG anunta un monitor OLED pentru gaming cu pret aproape  accesibil

LG anunta un monitor OLED pentru gaming cu pret aproape accesibil

21.11.2022, 17:01 By thumbs

Aplicatia Orange Sport este gratuita si poate fi descarcata din Google Play si App Store

Legal disclaimer:

Acesta este un articol informativ. Produsele descrise pot sa nu faca parte din oferta comerciala curenta Orange. Continutul acestui articol nu reprezinta pozitia Orange cu privire la produsul descris, ci a autorilor, conform sursei indicate.

LG UltraGear 27GR95QE-B este un monitor OLED de 27" cu rezolutie WQHD si rata de refresh la 240Hz. Desi este promovat gamerilor care doresc performanta fara compromisuri, produsul ar putea fi la fel de bine bun sa multumeasca orice utilizator de PC, ecranul OLED bun oferind deopotriva viteza si o calitate a imaginii de invidiat.

Spre deosebire de alte monitoare pentru gaming bazate pe tehnologia LCD, noul monitor LG ofera atat beneficiile unui timp de raspuns imbatabil, de numai 0.3 ms (GtG), dar si caracteristici asteptate mai degraba de la monitoare pentru editare imagine si consum multimedia, cum ar fi acoperire de 98.5% a spectrului de culoare DCI-P3 si o rata de contrast nativ evaluata la 1.5 milioane la 1. In plus in schimbul pretului de 999 USD utilizatorii se aleg si certificare AMD FreeSync si Nvidia G-Sync, asigurand o experienta de gaming fara cusur, oricare ar fi brandul de placa video preferat. Totusi lista cu specificatii include si un mic "asterix", mentionand lipsa hardware-ului dedicat pentru oricare din aceste functii.

Bun la fel ca orice monitor respectabil pentru gaming, LG UltraGear 27GR95QE-B vine cu picior oferind 11 cm de ajustare pe verticala, precum si inclinare fata spate in limita a plus +/-20 .

Optiunile de conectivitate includ 2 porturi HDMI si un DisplayPort (versiunea nu e specificata), alaturi de un Hub cu 2 porturi USB 3.0.

LG nu este primul producator de ecrane care sa lanseze monitoare OLED pentru gaming. Diferenta este ca de data aceasta produsul in cauza nu este o simpla adaptare obtinuta prin rechizitionarea unui panou OLED dezvoltat initial pentru televizoare, o ci apare ca o solutie cu adevarat nativa, atat din punct de vedere al dimensiunilor si specificatiile tehnice, dar mai ales din punct de vedere al costurilor. Astfel, LG GR95 este, probabil, cel mai ieftin monitor OLED pentru gaming de pana acum. Iar asta in conditiile unui pachet de dotari cat se poate de competitiv.

Articolul LG anunta un monitor OLED pentru gaming cu pret aproape accesibil apare prima data in Go4IT.

Legal disclaimer:

Acesta este un articol informativ. Produsele descrise pot sa nu faca parte din oferta comerciala curenta Orange. Continutul acestui articol nu reprezinta pozitia Orange cu privire la produsul descris, ci a autorilor, conform sursei indicate.

Articole asemanatoare