Software

Utilizatorii iCloud for Windows reclama incarcarea de poze si clipuri care nu le apartin si...

Utilizatorii iCloud for Windows reclama incarcarea de poze si clipuri care nu le apartin si coruperea celor personale

22.11.2022, 16:01 By thumbs

Aplicatia Orange Sport este gratuita si poate fi descarcata din Google Play si App Store

Legal disclaimer:

Acesta este un articol informativ. Produsele descrise pot sa nu faca parte din oferta comerciala curenta Orange. Continutul acestui articol nu reprezinta pozitia Orange cu privire la produsul descris, ci a autorilor, conform sursei indicate.

Posesori iPhone care folosesc aplicatia iCloud for Windows pentru accesarea de pe PC a colectiilor de poze si clipuri video reclama popularea albumelor cu poze necunoscute, incarcate din conturile altor utilizatori. Totodata anumite clipuri video inregistrate si apoi incarcate in contul iCloud folosind aplicatia pentru Windows sunt deteriorate iremediabil, neputand fi vizionate.

Cu siguranta, cea mai ingrijoratoare este problema popularii albumelor iCloud cu poze necunoscute, cel mai probabil extrase din conturile altor utilizatori. Eroarea, care predispune la incalcarea grava a intimitatii utilizatorilor, poate genera tot felul de situatii stanjenitoare, cele mai personale fotografii ajungand sa fie vizionate de persoane complet straine.

Potrivit marturiilor oferite de un utilizator nemultumit "iCloud pentru Windows corupe videoclipurile inregistrate de pe telefoane iPhone 14 Pro Max, rezultand videoclipuri cu linii negre. In rare ocazii, in videoclipuri sunt inserate poze din surse necunoscute, posibil conturi iCloud ale altor utilizator. Mi s-au aratat poze cu familiile unor persoane pe care nu le-am vazut niciodata, jocuri de fotbal si alte poze aleatorii. Evident, acest lucru este extrem de ingrijorator si nu ma face sa ma simt in siguranta folosind iCloud."

Aparent, problemele se manifesta exclusiv la aplicatia iCloud for Windows dezvoltata de Apple, nu si aplicatia Photos nativa sistemului de operare Windows 11, pe care Microsoft a imbunatatit-o recent adaugand integrare iCloud Photos. Prin aceasta, posesorii iPhone care detin un PC echipat cu sistemul de operare Windows 11 vor putea vizualiza colectiile de poze direct pe ecranul monitorului, fara a mai avea nevoie sa le descarce manual din contul iCloud, sau sa apeleze la aplicatia dedicata oferita de Apple.

Articolul Utilizatorii iCloud for Windows reclama incarcarea de poze si clipuri care nu le apartin si coruperea celor personale apare prima data in Go4IT.

Legal disclaimer:

Acesta este un articol informativ. Produsele descrise pot sa nu faca parte din oferta comerciala curenta Orange. Continutul acestui articol nu reprezinta pozitia Orange cu privire la produsul descris, ci a autorilor, conform sursei indicate.

Articole asemanatoare