Camere digitale

Netflix Preview Club permite mai multor utilizatori sa vada filme si seriale inainte de data de...

Netflix Preview Club permite mai multor utilizatori sa vada filme si seriale inainte de data de lansare

02.12.2022, 13:50 By thumbs

Aplicatia Orange Sport este gratuita si poate fi descarcata din Google Play si App Store

Legal disclaimer:

Acesta este un articol informativ. Produsele descrise pot sa nu faca parte din oferta comerciala curenta Orange. Continutul acestui articol nu reprezinta pozitia Orange cu privire la produsul descris, ci a autorilor, conform sursei indicate.

Netflix a anuntat ca extinde programul Preview Club catre mai multi dintre abonatii sai. Cei care vor fi selectati, vor primi acces mai devreme la filmele si serialele pe care compania le pregateste pentru lansare. Astfel, compania va putea sa afle direct de la utilizatorii sai despre parerea pe care acestia o au despre tipul de continut pe care il produce, pentru a imbunatati in viitor productiile.

Netflix doreste ca mai multi abonati sa "testeze" productiile sale inainte de lansarea oficiala
Netflix Preview Club este un program care opereaza inca de anul trecut, insa care abia acum este extins. Anterior, doar 2.000 de abonati din toata lumea primeau acces la productiile Netflix inainte de lansarea oficiala. Acest esantion este prea mic pentru a putea extrage feedback relevant care ar putea imbunatati continutul in viitor, sau pentru a aduce chiar si modificari inainte de lansare pentru productiile deja existente.

Compania ofera acum acces mai multor utilizatori la Preview Club, acestia urmand a fi notificati prin e-mail. Cei care primesc acces la noile filme si seriale vor putea sa raspunda apoi la cateva intrebari despre acestea, precum ce le-a placut si ce nu, ce ar putea imbunatati respectivele filme si seriale, sau daca acestia ar recomanda productiile catre prieteni sau membri ai familiei.

Aceasta practica nu este insa noua. Alte servicii de streaming precum Amazon si Hulu ofera programe similare, in timp ce companiile de tot felul folosesc asa numitele "focus groups" pentru a testa produse de tot felul, inainte de lansarea lor pe piata sau chiar inainte de anuntul oficial. De altfel, aceasta practica este comuna si in cazul jocurilor video, unde companiile organizeaza sesiuni de beta testing, inainte de lansarea oficiala a unor titluri bazate in special pe multiplayer.

sursa: Gizmodo

Articolul Netflix Preview Club permite mai multor utilizatori sa vada filme si seriale inainte de data de lansare apare prima data in Go4IT.

Legal disclaimer:

Acesta este un articol informativ. Produsele descrise pot sa nu faca parte din oferta comerciala curenta Orange. Continutul acestui articol nu reprezinta pozitia Orange cu privire la produsul descris, ci a autorilor, conform sursei indicate.

Articole asemanatoare