Telefoane

Galaxy Z Flip5, pregatit cu un ecran exterior mult mai mare si ecran principal fara cuta in zona de...

Galaxy Z Flip5, pregatit cu un ecran exterior mult mai mare si ecran principal fara cuta in zona de pliere

02.12.2022, 17:03 By thumbs

Aplicatia Orange Sport este gratuita si poate fi descarcata din Google Play si App Store

Legal disclaimer:

Acesta este un articol informativ. Produsele descrise pot sa nu faca parte din oferta comerciala curenta Orange. Continutul acestui articol nu reprezinta pozitia Orange cu privire la produsul descris, ci a autorilor, conform sursei indicate.

Asteptat abia peste cateva luni, Galaxy Z Flip5 va trebui sa ajunga din urma rivali precum Oppo Find N2 Flip, cel din urma aparand deja la stadiul de prototip functional.

Deocamdata nu este siguri daca Oppo s-a inspirat de la Samsung, sau vice-versa, insa modelul nelansat Oppo Find N2 Flip a aparut deja intr-o clip neoficial cu un ecran de 3.3"-3.4", mult mai mare decat solutia de 1.9" oferita pe modelul Z Flip4. Prin urmare, este cumva inevitabil ca inlocuitorul Galaxy Z Flip5 sa ofere ecran exterior cel putin la fel de generos ca la produsele rivale. Insa acesta este doar unul dintre argumentele cu care Samsung va incerca atraga cumparatorii indecisi, experienta sud-coreenilor pe nisa de telefoane pliabile fiind cu cel putin 1-2 generatii in fata oricarui produs dezvoltat de competitie.

Potrivit zvonurilor de pana acum, Samsung pregateste Galaxy Z Flip5 cu un ecran de 3.26 inch, designul exterior punand ceva mai mult accent pe aspectul estetic decat suprafata absoluta de afisare. In plus, si ecranul principal gazduit la interior primeste imbunatatiri majore, cum ar fi o balama care sa "reduca vizibilitatea zonei de pliere" fara compromisuri la partea de fiabilitate. Merita spus ca alte pliabile de generatie recenta, precum Motorola RAZR 5G, ofera deja ecran fara cuta vizibila in zona de pliere, Samsung alegand sa ramana cu un design al mecanismului de pliere care si-a dovedit fiabilitatea in timp.

Putem doar presupune ca, intre timp, Samsung a ajuns la formula ideala pentru ecrane pliabile fara cuta, eliminand unul dintre neajunsurile pe care posesorii de telefoane pliabile le constata aproape imediat dupa renuntarea la vechiul telefon cu ecran rigid.

Articolul Galaxy Z Flip5, pregatit cu un ecran exterior mult mai mare si ecran principal fara cuta in zona de pliere apare prima data in Go4IT.

Legal disclaimer:

Acesta este un articol informativ. Produsele descrise pot sa nu faca parte din oferta comerciala curenta Orange. Continutul acestui articol nu reprezinta pozitia Orange cu privire la produsul descris, ci a autorilor, conform sursei indicate.

Articole asemanatoare