Camere digitale

HBO Max s-ar putea inchide, in locul sau ar urma sa fie lansat "Max" cu tot continutul Warner Bros....

HBO Max s-ar putea inchide, in locul sau ar urma sa fie lansat "Max" cu tot continutul Warner Bros. Discovery

06.12.2022, 11:51 By thumbs

Aplicatia Orange Sport este gratuita si poate fi descarcata din Google Play si App Store

Legal disclaimer:

Acesta este un articol informativ. Produsele descrise pot sa nu faca parte din oferta comerciala curenta Orange. Continutul acestui articol nu reprezinta pozitia Orange cu privire la produsul descris, ci a autorilor, conform sursei indicate.

HBO Max, serviciul care a inlocuit vechiul HBO Go, este considerat a fi inca destul de nou, insa acesta ar putea fi inlocuit foarte curand cu un altul. Intre timp, companiile Warner Bros si Discovery au fuzionat, iar acest eveniment a venit cu o serie de schimbari majore in oferta de filme si seriale de pe HBO Max, dar si pentru planurile de viitor ale studiourilor. Filme care erau deja aproape finalizate au fost anulate, in timp ce multe productii originale si licentiate au disparut din oferta HBO Max. Se pare insa ca schimbarile nu se termina, iar HBO Max ar putea renunta la numele din prezent.

HBO Max ar putea fi inlocuit cu un serviciu care include mai multe "canale"
Se pare ca noua conducere Warner Bros. Discovery doreste sa separe brand-ul HBO de cel al serviciului de streaming. Intrucat noul serviciu care il va inlocui va integra atat continutul HBO, cu filme si seriale, dar si continutul Discovery, cu emisiuni si documentare, HBO nu ar descrie corect intreaga oferta de productii. Astfel, conform CNBC, noul serviciu se va numi simplu, "Max".

Max ar putea implementa cateva idei inspirate de Disney+, precum organizarea diverselor brand-uri detinute de Warner Bros. Discovery in noua aplicatie. Disney+ are canale separate pentru Marvel, Animatii Disney, Pixar, Star Wars, National Geographic si Stars, iar Warner Bros. Ar putea oferi pe Max canale precum DC Comics, Discovery, Warner Bros., CNN si altele, care sunt sub umbrela sa.

Planul noului CEO Warner Bros. Discovery este sa creasca profitabilitatea companiei, iar acest lucru ar putea veni si cu cresteri de preturi pentru accesul la serviciile sale. In anumite tari, HBO Max si Discovery Plus ofera si abonamente cu reclame, iar unul dintre planuri este cresterea veniturilor din zona de advertising. Astfel, este posibil sa primim astfel de servicii si in tarile in care nu erau inca.

sursa: CNBC

Articolul HBO Max s-ar putea inchide, in locul sau ar urma sa fie lansat "Max" cu tot continutul Warner Bros. Discovery apare prima data in Go4IT.

Legal disclaimer:

Acesta este un articol informativ. Produsele descrise pot sa nu faca parte din oferta comerciala curenta Orange. Continutul acestui articol nu reprezinta pozitia Orange cu privire la produsul descris, ci a autorilor, conform sursei indicate.

Articole asemanatoare