Politic-Social

thumbs

Dragnea: Sunt multi parlamentari de la alte partide care vor sa vina in PSD

08.11.2018, 18:27 Sursa: mediafax.ro

"Noi nu luam parlamentari. Nu vor avea voturi suficiente pentru a trece o motiune de cenzura, dar va pot confirma ca sunt mai multi parlamentari care vor sa vina la PSD si eu sunt de acord. Asta nu inseamna ca ii luam, sunt oameni care au decis sa nu mai stea in partidele in care au functionat pana acum si sa vina la PSD", a raspuns Liviu Dragnea, intrebat daca accepta in partid parlamentari din PMP pentru a se asigura ca nu va trece o motiune de cenzura impotriva Guvernului.

Deputatul PMP Cristian Sefer a anuntat, miercuri, conducerea Camerei Deputatilor, ca isi schimba apartenenta politica si ca de astazi va activa in grupul PSD.

"Va rog sa luati act de faptul ca incepand cu data de 07.11.2018 imi schimb apartenenta grupului parlamentar, incepand cu aceasta data activand in cadrul grupului parlamentar al PSD din Camera Deputatilor", se arata in adresa transmisa Biroului Permanent de deputatul Cristian Sefer.

Cristian Sefer a fost ales in 2016 deputat de Calarasi pe listele PMP, el fiind la al doilea mandat.

Legal disclaimer:

Acesta este un articol informativ. Produsele descrise pot sa nu faca parte din oferta comerciala curenta Orange. Continutul acestui articol nu reprezinta pozitia Orange cu privire la produsul descris, ci a autorilor, conform sursei indicate.

Articole asemanatoare