Politic-Social

thumbs

Un barbat din Cluj si-a omorat sotia. Explicatia ULUITOARE oferita anchetatorilor

08.11.2018, 19:19 Sursa: mediafax.ro

Surse judiciare au declarat, joi, corespondentului MEDIAFAX ca barbatul va fi examinat din punct de vedere psihiatric pentru a se stabili daca a avut discernamant in momentul comiterii faptei.

"Un barbat de 51 de ani este cercetat pentru savarsirea infractiunii de omor dupa ce in noaptea de miercuri spre joi si-ar fi ucis sotia, in varsta de 49 de ani, prin strangulare, crima avand loc intr-un sat din comuna Geaca. Din primele informatii reiese ca, dupa savasirea faptei, barbatul a sunat o ruda care a alertat politia. La audieri, acesta a spus ca a primit niste semnale pentru a-si ucide sotia la o ora fixa in cursul noptii, fara a putea preciza de ce natura au fost acestea. Barbatul urmeaza sa fie examinat din punct de vedere psihiatric pentru a se stabili daca a avut discernamant in momentul comiterii faptei", au spus sursele citate.

Potrivit acestora, anchetatorii urmeaza sa decida ce masuri preventive vor fi luate impotriva autorului crimei, care a avut loc in timpul noptii de miercuri spre joi, sau daca se impune internarea sa intr-o clinica de specialitate.

Legal disclaimer:

Acesta este un articol informativ. Produsele descrise pot sa nu faca parte din oferta comerciala curenta Orange. Continutul acestui articol nu reprezinta pozitia Orange cu privire la produsul descris, ci a autorilor, conform sursei indicate.

Articole asemanatoare