Cultura si divertisment

thumbs

Globurile de Aur 2019: Printre nominalizari se numara "Bohemian Rhapsody", "A Star is Born" si "Black Panther"

06.12.2018, 15:49 Sursa: mediafax.ro

Astfel, la categoria "cel mai bun film comedie/ musical" au fost nominalizate "Vice", "Mary Poppins Returns", "Green Book", "The Favourite" si "Crazy Rich Asians".

La categoria "cel mai bun film drama" au fost nominalizate "Black Panther", "Bohemian Rhapsody", "If Beale Street Could Talk", "A Star is Born" si "BlacKkKlansman".

Nominalizarile au fost anuntate joi, la Los Angeles, de actorii Christian Slater, Danai Gurira, Terry Crews si Leslie Mann.

Cea de-a 76-a editie a galei Globurilor de Aur va avea loc pe 6 ianuarie 2019, la Beverly Hilton din Los Angeles.

Gala, organizata de Asociatia presei straine de la Hollywood (Hollywood Foreign Press Association), va fi prezentata de actrita canadiana Sandra Oh si actorul american Andy Samberg.

Gala Globurilor de Aur 2018 a celebrat lupta impotriva abuzurilor sexuale la Hollywood si nu numai, dupa valul de soc provocat de "scandalul Harvey Weinstein", premiile fiind atribuite unor productii TV si filme ce au prezentat personaje feminine puternice. Drama "Three Billboards Outside Ebbing, Missouri", de Martin McDonagh, a condus in topul premiilor dedicate cinematografiei, cu patru Globuri de Aur, in timp ce serialul HBO "Big Little Lies" a dominat categoriile dedicate televiziunii, cu patru trofee din sase nominalizari.

Legal disclaimer:

Acesta este un articol informativ. Produsele descrise pot sa nu faca parte din oferta comerciala curenta Orange. Continutul acestui articol nu reprezinta pozitia Orange cu privire la produsul descris, ci a autorilor, conform sursei indicate.

Articole asemanatoare