Politic-Social

thumbs

Semnal prost. Lider ALDE care a participat la intrunirea PSD de la Iasi a parasit sala: Am socotit ca e mai bine sa plec, sa nu-i tulbur

20.04.2019, 21:49 Sursa: mediafax.ro

"ᅡSunt, inca, la varsta noutatilor, chiar daca am trei decenii de experienta politica. Astazi, raspunzand cu politete unei invitatii, am participat pentru prima oara in viata mea la o intrunire PSD, cea a organizatiei Iasi. I-am ascultat pe distinsii oratori vorbind despre guvernarea (doar a) PSD, despre faptul ca toti romanii de buna credinta sunt la PSD etc.etc., drept care, dupa vreun ceas, am socotit ca e mai bine sa plec, ca sa nu-i tulbur", a scris Varujan Varujan pe Facebok.

Presedintele PSD Liviu Dragnea si premierul Viorica Dancila au participat sambata, la Iasi, la alegerile din organizatia locala a partidului.

Legal disclaimer:

Acesta este un articol informativ. Produsele descrise pot sa nu faca parte din oferta comerciala curenta Orange. Continutul acestui articol nu reprezinta pozitia Orange cu privire la produsul descris, ci a autorilor, conform sursei indicate.

Articole asemanatoare