Externe

thumbs

Noi detalii ies la iveala: Unul din autorii atacurilor teroriste din Sri Lanka a fost investigat in Australia in 2014

26.04.2019, 07:49 Sursa: mediafax.ro

Abdul Lathief Jameel Mohamed a fost vizat de o investigatie in 2014, informeaza presa australiana.

Acesta a fost anchetat de departamentul pentru antiterorism dupa ce parasit tara, avand legatura cu Nei Prakash, un recrutor important din cadrul organizatiei Stat Islamic.

Abdul Lathief Jameel Mohamed a devenit religios si retras in timp ce studia in cadrul universitatii Swinburne din Melbourne.

Autoritatile suspecteaza ca acesta este unul dintre cei noua lideri ai teroristilor sinucigasi care au desfasurat atacuri in Sri Lanka.

Cel putin 359 persoane au murit in urma atacurilor teroriste care au vizat cinci hoteluri si trei biserici din orasele Colombo, Negombo si Batticaloa.

Reteaua extrremista Stat Islamic a revendicat atacurile teroriste din Sri Lanka, ce au vizat mai multe biserici si hoteluri. Atentatul a fost revendicat printr-un anunt postat pe site-ul agentiei AMAQ, afiliata retelei Stat Islamic, fara a prezenta insa dovezi.

Legal disclaimer:

Acesta este un articol informativ. Produsele descrise pot sa nu faca parte din oferta comerciala curenta Orange. Continutul acestui articol nu reprezinta pozitia Orange cu privire la produsul descris, ci a autorilor, conform sursei indicate.

Articole asemanatoare