Politic-Social

thumbs

PSD a anulat mitingul din Bucuresti. Codrin Stefanescu explica motivele

15.05.2019, 17:30 Sursa: mediafax.ro

"Am hotarat de comun acord cu colegii din conducerea PSD sa anulam mitingul de pe 22 mai de la Bucuresti de la Romexpo din urmatoarele motive: am hotarat ca saptamana viitoare toti sa se ocupe doar de activitatile de campanie din teritoriu; saptamana viitoare vor avea loc la nivelul fiecarui judet in medie cam doua intalniri mari pe zone, care, in cazul organizarii acestui miting, urmau sa fie anulate; toata lumea si-ar fi dorit un miting cu mai mult de 150 de mii de participanti in Piata Victoriei, dar in cursul saptamanii asta inseamna ca urma sa blocam pentru foarte multe ore, nu numai centrul Bucurestiulu, circulatia pe foarte multe artere si nu dorim sa cream un discomfort celor din Bucuresti, mai ales in cursul saptamanii", a declarat, pentru MEDIAFAX, Codrin Stefanescu.

Acesta a mai spus ca se va tine mitingul din Targoviste, de duminica, iar saptamana viitoare vor avea loc ultimele pregatiri cu activistii de partid inaintea alegerilor europarlamentare.

"Toata lumea ramane in dispozitiv in teritoriu pentru ca saptamana viitoare vor avea loc si ultimele pregatiri cu toti activistii de partid si cu toti responsabilii de zona. Analizand toate aceste aspecte, am hotarat sa anulam mitingul de la Bucuresti, nu pe cel de la Dambovita, din Targoviste, de pe 19, care ramane conform programului in vigoare. Vom participa cu totii acolo", a mai spus secretarul general PSD.

PSD a avut mitinguri, saptamana trecuta, la Iasi si Galati. Manifestatia de la Iasi de joia trecuta a avut loc cu ocazia Zilei Europei si in aceeasi zi cu Summitul liderilor UE de la Sibiu. La mitingul PSD de, sambata, la Galati, a participat si premierul Viorica Dancila.

Legal disclaimer:

Acesta este un articol informativ. Produsele descrise pot sa nu faca parte din oferta comerciala curenta Orange. Continutul acestui articol nu reprezinta pozitia Orange cu privire la produsul descris, ci a autorilor, conform sursei indicate.

Articole asemanatoare