Politic-Social

thumbs

Cod portocaliu de inundatii pe Dunare si in Delta Dunarii, pana joi

16.06.2019, 18:48 Sursa: mediafax.ro

Potrivit Institutului National de Hidrologie si Gospodarire a Apelor, avand in vedere situatia hidrologica actuala si prognoza evolutiei situatiei hidrometeorologice din Bazinul Dunarii in amonte de intrarea in tara (sectiunea Bazias), se vor mentine in continuare debite si niveluri ridicate pe sectorul romanesc al Dunarii (aval de S.H.E.N. Portile de Fier), cu depasirea fazelor de aparare.

Astfel, pana joi, la ora 16.00 este cod portocaliu pe Dunare sector aval Cernavoda - Galati, in judetele Constanta, Braila, Galati si Tulcea, precum si in Delta Dunarii, judetul Tulcea.

Potrivit hidrologilor, sectorul Dunarii aval Gruia este aparat impotriva inundatiilor prin lucrari de indiguire.

De asemenea, pana luni, la ora 16.00 este cod galben pe Dunare sector aval Calafat - Calarasi, in judetele Dolj, Olt, Teleorman, Giurgiu si Calarasi, iar pana martea viitoare, in 25 iunie, la ora 16.00 se mentine cod galben de inundatii pe Dunare sector aval Calarasi si in Delta Dunarii, judetele Calarasi, Ialomita, Braila, Galati, Constanta si Tulcea.

Legal disclaimer:

Acesta este un articol informativ. Produsele descrise pot sa nu faca parte din oferta comerciala curenta Orange. Continutul acestui articol nu reprezinta pozitia Orange cu privire la produsul descris, ci a autorilor, conform sursei indicate.

Articole asemanatoare