Cultura si divertisment

thumbs

Tom Hardy, confirmat pentru continuarea superproductiei "Venom". Filmul a avut incasari de peste 800 de milioane de dolari anul trecut

25.06.2019, 16:23 Sursa: mediafax.ro

Producatoarea Amy Pascal a confirmat informatia, pentru platforma Fandango: "Pot spune ca Tom Hardy se va intoarce, pentru a juca minunat, ca nimeni altul, personajul sau. Sunt cateva lucruri de spus. Unul este ca Sony a facut o treaba grozava cand a creat franciza si i-a oferit propria lume. Apoi este Tom Hardy".

In "Venom", un film din universul Marvel, Tom Hardy interpreteaza rolul lui Eddie Brock, care, din jurnalist concediat, ajunge supererou cu probleme de personalitate de pe urma unei substante misterioase de provenienta extraterestra.

Filmul, regizat de Ruben Fleischer, a avut incasari de peste 850 de milioane de dolari la nivel mondial.

Sony a dezvoltat proiectul "Venom" dupa ce personajul Eddie Brock a aparut in filmul "Spider-Man 3" (2007).

Tom Hardy, in varsta de 41 de ani, s-a remarcat in ultimii ani in mai multe filme de succes, precum "Cavalerul negru: Legenda renaste", "Un spion care stia prea multe", "Inceputul", "RocknRolla", "Legend", "Dunkirk", "Mad Max: Fury Road" si "Venom". Pentru rolul din filmul "The Revenant" (2015) a primit o nominalizare la Oscar. In 2018 a primit titlul de Comandor al Ordinului Imperiului Britanic.

Legal disclaimer:

Acesta este un articol informativ. Produsele descrise pot sa nu faca parte din oferta comerciala curenta Orange. Continutul acestui articol nu reprezinta pozitia Orange cu privire la produsul descris, ci a autorilor, conform sursei indicate.

Articole asemanatoare