Politic-Social

thumbs

Eugen Tomac: PMP va avea candidat la alegerile prezidentiale

11.07.2019, 19:56 Sursa: mediafax.ro

"PMP va avea candidat la alegerile prezidentiale. Vrem sa le oferim romanilor o alternativa credibila, un candidat care sa aiba exact ceea ce romanii asteapta acum, si anume un om politic pregatit, dedicat muncii, pentru ca institutia prezidentiala nu este doar o institutie de reprezentare, ci este o institutie care influenteaza politicile statului roman si pentru ca este important ca viitorul presedinte al Romaniei sa inteleaga exact provocarile pe care le are tara noastra de parcurs in urmatoarea perioada, sa inteleaga cat de importanta este dimensiunea europeana a ceea ce Romania poate oferi Europei", a afirmat Eugen Tomac, inaintea Comitetului Executiv National al PMP, joi, la Parlament.

Liderul PMP a adaugat ca o prioritate pentru partid ramane unirea Romaniei cu Basarabia, precum si marile proiecte de infrastructura.

"Bineinteles, ca pentru noi ramane o prioritate ceea ce ceilalti nu discuta, si anume ca romanii, indiferent unde sunt ei astazi, sa-si recapete demnitatea. Si acest lucru il putem face prin aducerea Basarabiei acasa. Si nu in ultimul rand, cred ca este foarte important sa incepem sa ne gandim la marile proiecte de infrastructura care au fost abandonate de toata lumea in ultimii ani", a completat Tomac.

Actualul europarlamentar a mai spus ca este convins ca "PMP poate oferi o surpriza placuta si poate veni in fata romanilor cu un candidat care sa faca diferenta fata de celelalte formatiuni care propun doar oameni care vor functii, nu vor sa se puna in slujba romanilor".

Legal disclaimer:

Acesta este un articol informativ. Produsele descrise pot sa nu faca parte din oferta comerciala curenta Orange. Continutul acestui articol nu reprezinta pozitia Orange cu privire la produsul descris, ci a autorilor, conform sursei indicate.

Articole asemanatoare