Politic-Social

thumbs

Senator PNL, despre liderul ALDE: Se pare ca PSD e mai realist decat visatorul de Tariceanu

15.07.2019, 21:45 Sursa: mediafax.ro

"Vai! Cum e asta. Domnul CPT si-a luat teapa! PSD nu-l sustine la prezidentiale. PSD va avea candidat propriu. Toata lumea i-a spus asta domnului CPT de cel putin un an, dar dansul nu si nu, stau langa Dragnea si girez toate aberatiile, stau la guvernare cat sa decontez toate porcariile de masuri ale PSD, suport toate umilintele, inclusiv scorul de la europarlamentare, ca PSD imi va sustine candidatura la presedintie! Ia uite ca realitatea doare. PSD e PSD. Se pare ca mai realist decat visatorul CPT", a scris Alina Gorghiu, luni, pe Facebook.

Viorica Dancila a anuntat, luni dupa CEx, ca PSD vrea un candidat propriu la prezidentiale si va discuta cu liderul ALDE Calin Popescu Tariceanu despre o sustinere. In cazul in care presedintele ALDE isi mentine intentia de a candida, Dancila a vorbit despre o sustinere in turul doi.

Calin Popescu Tariceanu a declarat, duminica la Antena 3, ca, in cazul in care nu va fi decis un candidat comun pentru prezidentiale al PSD-ALDE, atunci partidul pe care il conduce va cauta o alta formul de alianta, posibil cu Pro Romania. Intrebat daca daca prezidentiabilul ar putea rupe coalitia, el a precizat ca are respect pentru partenerii de guvernare, insa dincolo de orgolii ar trebui ca PSD-ALDE sa aiba realism si pragmatism politic.

Legal disclaimer:

Acesta este un articol informativ. Produsele descrise pot sa nu faca parte din oferta comerciala curenta Orange. Continutul acestui articol nu reprezinta pozitia Orange cu privire la produsul descris, ci a autorilor, conform sursei indicate.

Articole asemanatoare