Politic-Social

thumbs

Orban: Europarlamentarii PNL vor face lobby pentru sustinerea Ursulei von der Leyen la sefia CE

15.07.2019, 14:19 Sursa: mediafax.ro

"In primul rand, ma voi referi la mandatul dat catre europarlamentarii Partidului National Liberal de a fi implicati cu toate resursele de lobby pe care le au la dispozitie, total, in sustinerea candidaturii pentru functia de presedinte al Comisiei Europene a doamnei Ursula von der Leyen, care este candidatul Partidului Popular European si care, practic, beneficiaza de sprijinul nostru si de implicarea totala in sustinerea acestei candidaturi", a anuntat Ludovic Orban, la finalul sedintei Biroului Executiv.

Europarlamentarii PNL au fost mandatati sa faca lobby si pentru sustinerea candidaturii Laurei Codruta Kovesi la sefia Parchetului European.

"De asemenea, i-am mandatat sa intensifice lobby-ul pentru sustinerea candidaturii candidatului roman pentru functia de procuror-sef european, care dupa cum bine stiti, astazi, este candidatul Parlamentului European si in negocierile care se vor desfasura cu Consiliul Uniunii Europene, sa ne asiguram ca va prevala decizia Parlamentului European care este, practic, organismul cel mai democratic, care este ales prin vot direct de toti cetatenii Uniunii Europene si care are deplina legitimitate sa aiba decizia de partea sa", a adaugat Orban.

Legal disclaimer:

Acesta este un articol informativ. Produsele descrise pot sa nu faca parte din oferta comerciala curenta Orange. Continutul acestui articol nu reprezinta pozitia Orange cu privire la produsul descris, ci a autorilor, conform sursei indicate.

Articole asemanatoare