Politic-Social

thumbs

Contre in PSD pe tema remanierii | Marcel Ciolacu: Asa incepe o reforma sanatoasa/ Codrin Stefanescu: Remaniem tot si de-a valma

15.07.2019, 13:06 Sursa: mediafax.ro

"O remaniere a Guvernului in acest moment este binevenita. Cred ca viitorii oameni pe care ii vom pune ministri trebuie sa respecte directia pe care partidul a exprimat-o la Congres. Este un semnal extrem de puternic pe care membrii PSD l-au transmis cand au votat in numar mare si candidatii de pe locul doi. Sunt colegi tineri, care au crescut in acest partid, oameni capabili si de perspectiva.

Sunt mai multe judete care au tineri competenti si bine pregatiti profesional. Si trebuie sa ne uitam si acolo. Asa incepe o reforma sanatoasa in interior si nu cu decizii luate in afara partidului. La fel cum poate ar fi bine sa introducem in statut o regula prin care toti presedintii de organizatii si conducerea de la nivel central sa aiba maxim doua mandate. Astfel, tinerii ar avea o perspectiva clara si reala in interiorul partidului. Voi cine credeti ca ar trebui sa ocupe functii in guvern?", scrie Marcel Ciolacu, pe Facebook.

Reactia a venit insa de la Codrin Stefanescu, ce a scris, la randul sau pe Facebook: "Remaniem tot si de-a valma ! Ministrii performanti de ieri, remaniatii aruncati pe scarile partidului de azi. Te-a atins vreodata, Dragnea ? Atunci, pa ! Vorba lui Ciolacu : asa incepe reforma sanatoasa din interior ! Hai, ca e de bine ! Mergem sigur spre victorie...".

Carmen Dan si-a anuntat demisia din functia de ministru de Interne, inainte de sedinta CEx PSD de luni. Un alt nume vehiculat este cel al lui Teodor Melescanu, in locul sau la MAE urmand sa vina Ramona Manescu, au declarat surse politice pentru MEDIAFAX.

Legal disclaimer:

Acesta este un articol informativ. Produsele descrise pot sa nu faca parte din oferta comerciala curenta Orange. Continutul acestui articol nu reprezinta pozitia Orange cu privire la produsul descris, ci a autorilor, conform sursei indicate.

Articole asemanatoare