Politic-Social

thumbs

Eugen Teodorovici a anuntat ca se retrage din cursa interna a PSD pentru prezidentiale

21.07.2019, 22:36 Sursa: mediafax.ro

" M-am decis. Nu", a declarat Eugen Teodorovici, la Antena 3, intrebat daca isi mentine candidatura in cursa interna a PSD pentru alegerile prezidentiale.

El a afirmat ca va vota marti, in functie de ce candidati raman.

"Marti in Comitetul Executiv, in functie de ce candidaturi raman, acolo o sa imi exprim un vot. Sper ca marti sa se incheie discutia", a adaugat Teodorovici.

Biroul Politic National al PSD va avea loc marti, la Parlament, incepand cu ora 11:00. Social-democratii vor alege candidatul partidului pentru alegerile prezidentiale, urmand ca mai apoi propunerea sa fie validata in Comitetul Executiv, incepand cu ora 12:00.

Oficial au ramas in competitia interna pentru prezidentiale: secretarul general al PSD Mihai Fifor, deputatul Liviu Plesoianu si senatorul Serban Nicolae.

Viorica Dancila a anuntat ca daca PSD ii va solicita sa candideze la prezidentiale, va accepta ce spune formatiunea si nu va da inapoi.

Si Gabriela Firea se gandeste la o candidatura pentru Cotroceni. Ea a declarat ca se va gandi daca va candida la prezidentiale din afara partidului, in cazul in care la Comitetul Executiv de marti nu va fi desemnata pentru cursa din partea PSD, mentionand ca Viorica Dancila nu are sanse de succes.

Congresul PSD pentru validarea prezidentiabilului are loc pe 3 august.

Legal disclaimer:

Acesta este un articol informativ. Produsele descrise pot sa nu faca parte din oferta comerciala curenta Orange. Continutul acestui articol nu reprezinta pozitia Orange cu privire la produsul descris, ci a autorilor, conform sursei indicate.

Articole asemanatoare