Cultura si divertisment

thumbs

O adolescenta a facut o poza pentru inceperea scolii, dar nu a observat cine mai era in cadru cu ea. Detaliul care a ingrozit-o | FOTO

17.08.2019, 07:25 Sursa: mediafax.ro

In curtea locuintei lor, Mills s-a pozat in apropierea unui copac, iar la prima vedere, adolescenta si cu mama sa nu au avut nici cea mai vaga idee ca mai era si altcineva in fotografie, aceasta fiind surprinsa la momentul perfect.

"Mica sedinta foto" era deja in plina desfasurare si totul mergea ca pe roate. Dar, la un moment dat, mama adolescentei a observat un intrus.

"S-a imbinat atat de bine in peisaj, incat l-am vazut doar dupa ce m-am uitat cu mai multa atentie", a spus Joy Mills, mama adolescentei, pentru The Dodo.

Un sarpe urias, incolacit pe trunchiul copacului, se uita direct la adolescenta, scrie The Dodo .

Mama sa i-a spus imediat sa se indeparteze de copac si sa vina langa ea. Joy i-a spus fiicei sale despre incident doar dupa ce au plecat din zona, iar imediat ce fata a vazut poza, aceasta a fost socata.

Brooke Mills nu a avut nici cea mai vaga idee ca din sedinta sa foto a facut parte si un "prieten neasteptat".

Legal disclaimer:

Acesta este un articol informativ. Produsele descrise pot sa nu faca parte din oferta comerciala curenta Orange. Continutul acestui articol nu reprezinta pozitia Orange cu privire la produsul descris, ci a autorilor, conform sursei indicate.

Articole asemanatoare