Politic-Social

thumbs

METEO #azi 15 octombrie 2019: Temperaturi ridicate in timpul zilei, ceata densa la noapte. Cum va fi vremea in Bucuresti

15.10.2019, 05:00 Sursa: mediafax.ro

ROMANIA, MARTI

VREME FRUMOASA SI DEOSEBIT DE CALDA

Vremea va fi frumoasa si calda azi, dar dimineata in est si sud-est va fi ceata densa. Cerul va fi mai mult senin in toata tara iar vantul va sufla slab si moderat. Maximele termice se vor incadra intre 17 si 28 de grade Celsius, cu cele mai ridicate valori in vest si sudul Olteniei.

ROMANIA, MARTI NOAPTEA

CEATA SI BRUMA IN CENTRU SI IN TRANSILVANIA

La noapte cerul se mentine mai mult senin iar vantul va sufla slab si moderat. In centrul tarii se va produce ceata, iar in depresiunile din Transilvania vor fi conditii de bruma. Temperaturile minime vor fi cuprinse intre 5 si 16 grade, mai scazute in estul Transilvaniei, unde vor ajunge la -3 grade Celsius.

BUCURESTI

TEMPERATURI RIDICATE, CEATA DIMINEATA SI NOAPTEA

In Capitala, vremea va fi calda pentru aceasta perioada a anului, desi temperaturile mai scad putin comparativ cu zilele precedente. Dimineata si pe parcursul noptii va fi ceata densa, iar vantul va sugla slab si moderat. Maximele termice se vor incadra intre 20 si 23 de grade Celsius iar minima nocturna va fi de 8 grade Celsius.

MUNTE

CER VARIABIL, VANT MODERAT

La munte vremea se mentine frumoasa, cu cer variabil si vant slab. Maximele vor fi cuprinse intre 15 si 25 de grade Celsius iar noptile vor fi reci cu minime intre -3 si 6 grade. Dimineata se va produce bruma.

TARA

VREME FRUMOASA SI FOARTE CALDA

Temperaturile se vor mentine mai ridicate decat normalul perioadei si in zilele care urmeaza. Maximele termice vor urca pana la 27 de grade Celsius iar cerul va fi mai mult senin. Noptile vor fi senine, cu minime intre -1 grad in Transilvania si 16 grade in restul tarii. Dimineata si noaptea se va produce ceata si chiar burnita joi dimineata in estul si sud-estul tarii.

Legal disclaimer:

Acesta este un articol informativ. Produsele descrise pot sa nu faca parte din oferta comerciala curenta Orange. Continutul acestui articol nu reprezinta pozitia Orange cu privire la produsul descris, ci a autorilor, conform sursei indicate.

Articole asemanatoare