Economic

thumbs

Ministrul Transporturilor a anuntat ultimul termen asumat pentru metroul din Drumul Taberei: Nu mai accept alta scuza

22.01.2020, 14:03 Sursa: mediafax.ro

Discutiile au vizat stadiul de executie si stadiul platilor la magistrala M5 iar in cazul magistralei M6 au fost trecute in revista problemele existente si solutiile aferente acestora.

"Cu privire la magistrala M5 va spun inca o data ca este un obiectiv foarte important care trebuie realizat atat pentru bucuresteni, cat si pentru toti cei care tranziteaza Capitala si folosesc acest mijloc de transport. Vreau ca termenele pe care vi le-ati asumat sa le respectati. Este o chestiune de respect si incredere reciproca si, atat timp cat statul este partener onest si plateste la zi, asa si dumneavoastra trebuie sa va respectati ceea ce v-ati asumat prin contract, sau mai bine zis prin multitudinea de acte aditionale la contract. Stiu ca este un obiectiv mult intarziat, iar ultimul termen pe care mi l-ati transmis trebuie sa fie termenul final. Nu mai accept niciun alt termen sau alta scuza, in afara de iunie 2020", a spus ministrul.

Bode a adaugat ca pe langa linia de cale ferata ce va lega Gara de Nord de Aeroportul Otopeni, magistrala M6 va fi un obiectiv foarte important de mobilitate pentru toti cei care vor dori sa ajunga mai repede la aeroport. "De aceea va cer sa promovati cu celeritate toate procedurile aferente acestui obiectiv si sa rezolvati urgent toate problemele care au trenat pana acum", a transmis ministrul Lucian Bode.

Legal disclaimer:

Acesta este un articol informativ. Produsele descrise pot sa nu faca parte din oferta comerciala curenta Orange. Continutul acestui articol nu reprezinta pozitia Orange cu privire la produsul descris, ci a autorilor, conform sursei indicate.

Articole asemanatoare