Economic

thumbs

Ministrul de Finante anunta ca va trimite inspectia economica financiara peste foarte multe proiecte

22.01.2020, 16:40 Sursa: mediafax.ro

"Cum spune Citu ca vrea sa evalueze un program, ei vin si spun ca vreau sa-i inchid. Asta pentru ca toti oamenii astia stiu ca banii de acolo s-au dus catre sinecuri si proiecte care nu exista. Ce le garantez eu celor din PSD este ca voi trimite inspectia economica financiara peste foarte multe proiecte sa vedem cum au fost folositi banii publici si va garantez ca veti vedea foarte multe ilegalitati acolo", a spus, miercuri, ministrul Finantelor, la Adevarul.

El a spus ca exista bani distribuiti prin programe catre prieteni si rude sau membri de partid.

"Sau daca nu am eu dreptate, si poate banii s-au dus foarte bine, atunci imi inchid gura. Dar pana atunci le spun celor din PSD ca nu ma las si voi vedea unde s-au dus acesti bani. (...) Pana acum am documentat situatia. Veti auzi in perioada urmatoare de mai multe domenii unde se va duce Corpul de Control al Ministrului Finantelor Publice. Cei responsabili vor plati", a spus Florin Citu.

Ministrul a mai precizat ca bugetul pe 2020 prevede doua miliarde de lei pentru programul Prima Casa si ca daca proiectul de reducere a TVA la 16% va trece de Parlament, termenul de intrare in vigoare va fi prorogat pana la gasirea unei solutii de implementare.

Legal disclaimer:

Acesta este un articol informativ. Produsele descrise pot sa nu faca parte din oferta comerciala curenta Orange. Continutul acestui articol nu reprezinta pozitia Orange cu privire la produsul descris, ci a autorilor, conform sursei indicate.

Articole asemanatoare