Externe

thumbs

118 persoane suspecte de COVID-19 dupa ce au fost la un restaurant. Locul a ajuns focar de infectie

25.05.2020, 13:53 Sursa: mediafax.ro

Conform TheLocal.de , oficialii din domeniul sanatatii din Saxonia Inferioara, nord-vestul Germaniei, investigheaza un focar de infectie izbucnit intr-un restaurant, din orasul Moormerland, din districtul Leer. Sapte persoane au fost testate pozitiv cu noul coronavirus dupa ce au luat masa in restaurant.
14 persoane au fost testate pozitiv cu noul coronavirus, iar in total 118 persoane au fost plasate in carantina. Printre cei infectati se numara si proprietarul restaurantului. El a declarat ca este posibil ca persoanele sa fi contractat boala in momentul in care restaurantul si-a sarbatorit redeschiderea pe 15 mai. La eveniment au participat in jur de 40 de persoane, inclusiv oficialii companiilor care i-au sprijinit pe perioada crizei.
Focarul de coronavirus este primul izbucnit intr-un restaurant dupa ce autoritatile au permis redeschiderea in etape a localurilor in cele 16 landuri germane, incepand cu 9 mai.

Legal disclaimer:

Acesta este un articol informativ. Produsele descrise pot sa nu faca parte din oferta comerciala curenta Orange. Continutul acestui articol nu reprezinta pozitia Orange cu privire la produsul descris, ci a autorilor, conform sursei indicate.

Articole asemanatoare