Externe

thumbs

S-a redeschis mijlocul de transport folosit zilnic de 1,5 milioane de oameni. Anuntul primarului

25.05.2020, 15:03 Sursa: mediafax.ro

Anuntul a fost facut de primarul capitalei, fostul luptator Vitali Klitschko, dupa ce insusi a mers cu metroul: "Am redeschis metroul in regim de functionare obisnuit", spune presa din Kiev.
Intr-o zi obisnuita, garniturile de tren transportaru in jur de 1,5 milioane de calatori pe zi, iar odata cu redeschiderea luni se aflau aproximativ 10 persoane, in fiecare vagon. Pasagerii erau echipati cu masti si manusi de protectie, iar la intrarile statiilor de metrou se aflau autoritati care masurau temperatura si se asigurau daca calatorii paorta masca de protectie.
Potrivit acestuia, pana in prezent 7.234 de pacienti infectati cu SARS-CoV-2 s-au vindecat in Ucraina, tara cu o populatie de 43,77 milioane locuitori. In ultimele 24 de ore, autoritatile medicale din Ucraina au realizat 6.270 de teste Real Time PCR. 21.245 de cazuri de COVID-19, dintre care 623 de cazuri se afla in stare critica, a anuntat Maksim Stepanov, ministrul sanatatii ucrainean.

Legal disclaimer:

Acesta este un articol informativ. Produsele descrise pot sa nu faca parte din oferta comerciala curenta Orange. Continutul acestui articol nu reprezinta pozitia Orange cu privire la produsul descris, ci a autorilor, conform sursei indicate.

Articole asemanatoare