Economic

thumbs

Wizz Air deschide a 28-a baza, la Larnaca (Cipru). Vor fi zboruri si spre un oras din Romania

28.05.2020, 14:53 Sursa: mediafax.ro

Legal disclaimer:

Acesta este un articol informativ. Produsele descrise pot sa nu faca parte din oferta comerciala curenta Orange. Continutul acestui articol nu reprezinta pozitia Orange cu privire la produsul descris, ci a autorilor, conform sursei indicate.

Compania aeriana va aloca doua aeronave Airbus A320 pe aeroportul din Larnaca in iulie 2020.

Odata cu infiintarea noii baze, Wizz Air a anuntat zece rute noi catre sase tari din Larnaca incepand din iulie 2020. Locurile pe noile rute pot fi deja rezervate pe wizzair.com sau prin aplicatia pentru mobil a companiei aeriene de la 24,99 de euro.

Istoria Wizz Air din Cipru a inceput acum un deceniu, cand a aterizat primul zbor, in decembrie 2010. Compania aeriana a transportat peste 800 de mii de pasageri catre si dinspre Cipru in 2019. Larnaca va deveni cea de-a 28-a baza a companiei Wizz Air.

Compania aeriana va continua sa isi creasca operatiunile in Cipru pentru a le oferi clientilor din ce in ce mai multe oportunitati de calatorie.

Baza din Larnaca va crea peste 100 de noi locuri de munca directe, in cadrul companiei aeriene si chiar mai multe locuri de munca in industriile conexe.

Cele doua aeronave Airbus A320 vor sustine operatiunile a zece noi rute catre Atena, Salonic, Billund, Copenhaga, Dortmund, Memmingen, Karlsruhe / Baden Baden, Suceava, Turku si Wroclaw, care totalizeaza un milion de locuri disponibile de la Larnaca in 2020.

In cadrul unei conferinte de presa de joi, la Larnaca, Jozsef Varadi, CEO-ul Wizz Air, a declarat: "Dupa zece ani de operatiuni de succes catre Aeroportul International Larnaca, sunt incantat sa va anunt cea mai noua baza de aici, deoarece vedem potentialul si cererea de calatorie low cost in Cipru, care este una dintre destinatiile cele mai populare si cu cea mai rapida evolutie. Ne-am angajat sa dezvoltam prezenta noastra in Cipru si sa oferim oportunitati de calatorie mai accesibile spre si dinspre Larnaca, pastrandu-ne in acelasi timp cele mai inalte standarde ale protocoalelor de igienizare. Avioanele noastre neo Airbus A320 si A321 de ultima generatie, precum si masurile noastre de protectie imbunatatite vor asigura cele mai bune conditii sanitare posibile pentru calatori. Wizz Air are cel mai mic nivel de costuri si cea mai puternica pozitie in materie de lichiditati din Europa si opereaza cea mai tanara si eficienta flota de aeronave cu cea mai mica amprenta ecologica. In acest sens, sunt increzator ca Wizz Air va avea un impact important asupra dezvoltarii economice a Ciprului si asupra dezvoltarii industriei sale turistice".

Legal disclaimer:

Acesta este un articol informativ. Produsele descrise pot sa nu faca parte din oferta comerciala curenta Orange. Continutul acestui articol nu reprezinta pozitia Orange cu privire la produsul descris, ci a autorilor, conform sursei indicate.


Articole asemanatoare