Economic

thumbs

Kylie Jenner, eliminata din lista miliardarilor Forbes. Tanara a negat acuzatiile aduse familiei Kardashian

30.05.2020, 08:52 Sursa: mediafax.ro

In tweet-uri, Kylie Jenner a respins articolul, spunand ca prezinta "declaratii inexacte si ipoteze nedovedite".

"Nu am cerut niciodata vreun titlu si nici nu am mintit ca sa ajung acolo", a scris ea. "Pot numi o lista de 100 de lucruri mai importante in acest moment decat sa stabilesc cati bani am".

Forbes a inclus-o in lista pe Jenner in 2019.

Revista a pus ascensiunea vedetei pe seama succesului companiei sale de cosmetice, fondata in 2015 si care include marcile Kylie Cosmetics si Kylie Skin.

Jenner a anuntat anul trecut ca vinde 51% din companie gigantului Coty pentru 600 de milioane de dolari.

Forbes a precizat ca a primit din partea contabilului familiei declaratii fiscale care sugerau ca firma ar fi facut vanzari de peste 300 milioane dolari in 2016 si ca a estimat vanzari de 330 milioane dolari pentru anul urmator.

Dar informatiile furnizate de Coty, care este tranzactionata public, au aratat ca firma lui Jenner este "semnificativ mai mica si mai putin profitabila", a spus Forbes.

Prezentarea lui Coty catre investitori in legatura cu afacerea a sugerat ca firma a facut vanzari de numai 125 de milioane de dolari in 2018.

"Daca Kylie Cosmetics a facut 125 milioane de dolari in vanzari in 2018, cum ar fi putut sa faca 307 de milioane de dolari in 2016 sau 330 de milioane de dolari in 2017?", a intrebat Forbes.

In ciuda retrogradarii revistei, Jenner dureaza cu greu.

Forbes estimeaza valoarea averii lui Kylie Jenner la "putin sub 900 milioane dolari".

Jurnalistii Forbes au acuzat anterior si alti miliardari ca si-au umflat declaratiile, inclusiv secretarul american al comertului Wilbur Ross si presedintele Donald Trump.

Legal disclaimer:

Acesta este un articol informativ. Produsele descrise pot sa nu faca parte din oferta comerciala curenta Orange. Continutul acestui articol nu reprezinta pozitia Orange cu privire la produsul descris, ci a autorilor, conform sursei indicate.

Articole asemanatoare