Politic-Social

thumbs

Iohannis: Cat poate sa fie de greu si pentru un pesedist sa isi puna o masca, daca asa este regula?

28.10.2020, 18:45 Sursa: mediafax.ro

Legal disclaimer:

Acesta este un articol informativ. Produsele descrise pot sa nu faca parte din oferta comerciala curenta Orange. Continutul acestui articol nu reprezinta pozitia Orange cu privire la produsul descris, ci a autorilor, conform sursei indicate.

"Din fericire, acum, in pandemie, este PNL la guvernare si impreuna cu mine, cautam si gasim masurile adecvate, gasim proiecte, gasim oportunitati pentru a preveni raspandirea acestei boli si pentru a gasi metodele cele mai bune pentru a trata bolnavii. Cum credeti ca ar fi fost cu o guvernare PSD, daca conducerea PSD-ului nu respecta cele mai elementare norme? Cat poate sa fie de greu si pentru un pesedist sa isi puna o masca, daca asa este regula pentru toata lumea? Va dati seama ca nu-i prea intereseaza si daca ar fi avut un guvern PSD in aceasta pandemie va spun ca ar fi fost foarte, foarte rau", spune Klaus Iohannis.

El spune ca este ridicola acuzatia lui Marcel Ciolacu, potrivit careia Politia actionat pentru scopuri politice.

"In ce priveste acuzatiile de politie politica este rizibil. Probabil o persoana, vazand ce fac pesedistii acolo, a fost foarte suparata si a sesizat chestiunea. A venit politia la sesizare, i-a gasit pe pesedisti discutand in interiorul restaurantului, fara masca, fara sa respecte distanta... Deci incalcand flagrant toate normele la care ceilalti roman se supun. De unde se vede inca o data ca PSD-ul nu s-a reformat. PSD ne povesteste tot felul de lucruri frumoase, am vazut chiar ca l-au trimis pe doctorul Rafila sa prezinte un program de sanatate, dar pe ei, de fapt, nu ii intereseaza deloc aceste lucruri. Pe ei ii intereseaza sa isi vada interesul lor, al pesedistilor. Iar despre ce or fi discutat nu stiu, insa alegerile vor avea loc pe 6 decembrie", conchide seful statului.

Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, a platit luni 1.250 de lei amenda , dupa ce a fost fotografiat fara masca de protectie, alaturi de Mihai Tudose si Lucian Romascanu, la o masa intr-un restaurant din Buzau.

Ciolacu a acuzat, duminica, Guvernul Orban ca foloseste Politia pentru scopuri politice.

"In fapt, lucrurile stau asa: judetul Buzau este in scenariul verde, fapt pentru care este permisa operarea restaurantelor la interior. De asemenea, conform legii, la masa nu este obligatorie purtarea mastii. Am luat masa impreuna cu familia mea, iar, la un moment dat, au venit mai multi colegi la masa cu noi. Stiu ca nu ar fi trebuit sa se intample acest lucru, chiar si pentru cateva minute. De aceea, am transmis astazi dimineata politiei toate datele celor care au fost la masa. Voi plati amenda. Este o regula pe care trebuie sa o respectam toti", a mai scris social-democratul pe reteaua de socializare.

Purtatorul de cuvant al Politiei Romane, comisarul Georgian Dragan, a declarat ca politistii din Buzau au fost sesizati cu privire la prezenta mai multor persoane intr-un restaurant din Sarata Monteoru, printre care si presedintele Camerei Deputatilor.

Legal disclaimer:

Acesta este un articol informativ. Produsele descrise pot sa nu faca parte din oferta comerciala curenta Orange. Continutul acestui articol nu reprezinta pozitia Orange cu privire la produsul descris, ci a autorilor, conform sursei indicate.


Articole asemanatoare