Companii

thumbs

Conferinta ZF "Romania 100 de ani de business", Iasi, 14 noiembrie. Cele mai mari 20 de companii din Iasi au un sfert din businessul total al judetului

09.11.2018, 00:07 Sursa: zf.ro

Cele mai mari 20 de companii din judetul Iasi au avut anul trecut o cifra de afaceri cumulata de 5,3 miliarde de lei, adica aproape un sfert din rulajul total de 24 miliarde de lei raportat de toate companiile din judet, arata datele de la Registrul Comertului. Ziarul Financiar a inceput o serie de articole despre businessurile din cele mai importante judete, businessuri pe care le va analiza si in cadrul seriei de conferinte "Romania 100 de ani de business". Pe 14 noiembrie, la Iasi, ZF va organiza a sasea conferinta din sirul de evenimente cu sprijinul Bancii Transilvania si al companiei de consultanta EY. In cadrul conferintelor, Ziarul Financiar si clasa de business a Romaniei vor dezbate ce este de facut pentru ca Romania de maine sa fie mai buna decat Romania de azi, ce idei si solutii exista pentru ca economia si societatea romaneasca sa aiba un viitor prosper. Judetul Iasi, "capitala" bogata a celei mai sarace regiuni din tara - Moldova, se afla pe locul 14 in Romania ca nivel al cifrei de afaceri a tuturor companiilor, dupa Bucuresti si judete precum Ilfov, Timis, Prahova, Arad sau Dolj. Pe de alta parte, Iasiul sta mai bine decat toate aceste judete la capitolul marja totala de profit. Anul trecut, companiile din Iasi au avut in medie o marja de profit de 10,4%, situandu-se pe locul doi la nivel national, dupa Sibiu (11,3%).

Legal disclaimer:

Acesta este un articol informativ. Produsele descrise pot sa nu faca parte din oferta comerciala curenta Orange. Continutul acestui articol nu reprezinta pozitia Orange cu privire la produsul descris, ci a autorilor, conform sursei indicate.

Articole asemanatoare