Eveniment

thumbs

Printul consort Philip, in varsta de 97 de ani, a fost implicat intr-un accident rutier. Sustine ca a fost orbit de soare

18.01.2019, 12:27 Sursa: zf.ro

Printul consort Philip al Marii Britanii, implicat, joi, intr-un accident rutier din care a scapat nevatamat, a spus ca a fost orbit de razele soarelui si nu a vazut vehiculul de care s-a lovit, potrivit The Independent.

Printul Philip, in varsta 97 de ani, sotul reginei Elizabeth a II-a a Marii Britanii, a fost implicat intr-un accident rutier produs in apropierea domeniului regal Sandringham, in Norfolk.

Palatul Buckingham a transmis, joi, ca printul Philip, duce de Edinburgh, se afla la volanul unui automobil Range Rover si a incercat sa intre pe drumul A149, unde s-a lovit cu un alt vehicul.

Potrivit martorilor, masina printului consort s-a rasturnat in urma impactului. Printul a fost ajutat sa iasa din vehicul si era constient, dar in stare de soc.

Palatul Buckingham a comunicat ca printul consort nu a fost ranit. In schimb, cele doua persoane din celalalt autovehicul au suferit rani usoare si au fost transportate la spital.

Autoritatile britanice ancheteaza circumstantele producerii accidentului, dar martori au declarat pentru publicatia The Sun ca printul a spus ca a fost orbit de razele soarelui.

Legal disclaimer:

Acesta este un articol informativ. Produsele descrise pot sa nu faca parte din oferta comerciala curenta Orange. Continutul acestui articol nu reprezinta pozitia Orange cu privire la produsul descris, ci a autorilor, conform sursei indicate.

Articole asemanatoare