Companii

thumbs

Intr-o piata a exporturilor Romaniei dominata de multinationale, producatorul de mobila Aramis Invest din Baia Mare este din nou cel mai mare exportator cu capital romanesc in 2018

19.03.2019, 00:05 Sursa: zf.ro

Producatorul de mobila Aramis Invest din Baia Mare, o afacere controlata de Vladimir Iacob si Marius Selescu, doi antreprenori discreti, a intrat in 2018 pentru prima data in topul celor mai mari 50 de exportatori din economie (pozitia 49) si pastreaza titlul de cel mai mare exportator cu capital romanesc, potrivit datelor provizorii pe 2018 furnizate de INS la solicitarea ZF. INS nu furnizeaza date legate de valoarea exporturilor pe fiecare companie in parte, insa, potrivit calculelor ZF, Aramis Invest a avut in 2018 exporturi de 220 mil. euro. "Aramis Invest a inregistrat o cifra de afaceri de 1,07 miliarde de lei (230 mil. euro - n. red.) in 2018, din care 95% reprezinta export", a declarat pentru ZF Alexandru Griguta, CFO al Aramis Invest. Aramis este cel mai mare business antreprenorial din productie si singura companie antreprenoriala cu activitati in zona industriala care a trecut pragul de vanzari de 1 miliard de lei. In 2018, producatorul din Baia Mare a avut peste 4.500 de salariati, atat cifra de afaceri, cat si numarul de angajati pastrand un nivel constant in 2017 si 2018.

Legal disclaimer:

Acesta este un articol informativ. Produsele descrise pot sa nu faca parte din oferta comerciala curenta Orange. Continutul acestui articol nu reprezinta pozitia Orange cu privire la produsul descris, ci a autorilor, conform sursei indicate.

Articole asemanatoare