Companii

thumbs

Grupul maltez Premier Capital, care detine franciza McDonald's pe sase piete printre care si Romania si-a bugetat 13 deschideri in 2019 din care mai bine de jumatate pe piata romaneasca

19.03.2019, 00:05 Sursa: zf.ro

Grupul maltez Premier Capital, care detine franciza McDonald's pe sase piete din Europa printre care si Romania, si-a bugetat pentru 2019 un total de 13 deschideri, un ritm chiar mai alert decat in anul anterior. In 2018 au fost inaugurate 10 restaurante fast-food, dintre care opt in Romania. Si de data aceasta piata locala va fi cea cu cele mai multe deschideri, mai exact sapte conform datelor ZF. "Am incheiat anul 2018 cu un total de 78 de restaurante dintre care opt au fost deschise in ultimul an. In 2019 planuim sa deschidem inca sapte restaurante in Romania si sa remodelam aproximativ cinci dintre cele deja existente", spunea la inceputul anului Daniel Boaje, CEO al companiei si actionarul minoritar al businessului din Romania.

Legal disclaimer:

Acesta este un articol informativ. Produsele descrise pot sa nu faca parte din oferta comerciala curenta Orange. Continutul acestui articol nu reprezinta pozitia Orange cu privire la produsul descris, ci a autorilor, conform sursei indicate.

Articole asemanatoare