Banci si asigurari

thumbs

Ce le transmite Andreas Treichl, cel mai important bancher din Europa Centrala si de Est, actionarilor in ultima scrisoare ca CEO al Erste

19.04.2019, 19:30 Sursa: zf.ro

Bancherul austriac Andreas Treichl, 67 de ani, unul dintre cei mai longevivi sefi de banca mare din Europa, cu peste doua decenii petrecute ca CEO al Erste, o banca de top in regiunea Europei Centrale si de Est (ECE), a transmis amintiri, sfaturi si asteptari in ultima scrisoare pentru actionari. 2019, an important pentru Erste care marcheaza cea de-a 200-a aniversare, este si anul de retragerea a lui Andreas Treichl din fruntea grupului austriac, dupa mai bine de 22 de ani, perioada in care a creat dintr-o banca austriaca cel mai mare grup financiar din Europa Centrala si de Est cu operatiuni in Austria, Cehia, Croatia, Slovacia, Romania, Ungaria si Serbia, in jur de 2.500 de subsidiare in cele sapte tari si circa 16 milioane de clienti. "Am asteptari ridicate de la succesorul meu si echipa sa. Va trebui sa imbunatateasca foarte mult lucrurile pe care nu le-am facut atat de bine si sa fie cel putin la fel de bun ca si mine in ceea ce am facut bine", sustine Andreas Treichl in ultima scrisoare pentru actionari.

Legal disclaimer:

Acesta este un articol informativ. Produsele descrise pot sa nu faca parte din oferta comerciala curenta Orange. Continutul acestui articol nu reprezinta pozitia Orange cu privire la produsul descris, ci a autorilor, conform sursei indicate.

Articole asemanatoare