Companii

thumbs

Cu o investitie proprie de 100.000 euro, trei tineri din Cluj au facut 250.000 euro in primul an de activitate cu un restaurant de paste. "Intr-o zi servim in medie 200 de portii de paste."

14.06.2019, 15:20 Sursa: zf.ro

Lorand Toth (33 de ani) impreuna cu iubita sa si un prieten au intrat in lumea antreprenoriatului in 2017, din pasiunea pentru paste. Astfel, in luna noiembrie a aceluiasi an au deschis in Cluj usile restaurantului Tortelli Pasta Bar, cu specific italienesc, dupa o investitie de circa 100.000 de euro, din propriile economii. "De la varsta de 16 ani am fost atras de domeniul HoReCa, avand primul job de vara ca ajutor de ospatar la o terasa din Sovata", spune Lorand Toth, cofondatorul brandului Tortelli Pasta Bar.

Legal disclaimer:

Acesta este un articol informativ. Produsele descrise pot sa nu faca parte din oferta comerciala curenta Orange. Continutul acestui articol nu reprezinta pozitia Orange cu privire la produsul descris, ci a autorilor, conform sursei indicate.

Articole asemanatoare