Companii

thumbs

Inca o tranzactie pe piata de birouri: Ion Sturza, la un pas de a semna vanzarea birourilor Liberty din Cluj catre fondul White Star si o universitate americana

14.06.2019, 15:50 Sursa: zf.ro

Fribourg Development, diviziunea de real estate a fondului de investitii Fribourg Capital controlat de Ion Sturza, fost premier al Republicii Moldova, este la un pas de a semna vanzarea birourilor Liberty din Cluj catre americanii de la White Star Real Estate si un fond de investitii al unei universitati din SUA, potrivit datelor din piata. Ion Sturza nu a oferit niciun comentariu pe aceasta tema. Anul trecut, fostul premier al Republicii Moldova declara ca este in cautarea unui partener pentru proiectul de birouri din Cluj pentru a continua investitiile, partener care sa cumpere fie jumatate, fie intregul proiect.

Legal disclaimer:

Acesta este un articol informativ. Produsele descrise pot sa nu faca parte din oferta comerciala curenta Orange. Continutul acestui articol nu reprezinta pozitia Orange cu privire la produsul descris, ci a autorilor, conform sursei indicate.

Articole asemanatoare